Pekos Pavelka Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Zdravim vas odbornici, toto je hlavny problem co mam: Zdravim vas, ja mam 307 a sportovni tlumice KONI jmenuje se to SPORT KIT. Po nahozeni tlumicu, vymene tycek rizeni, pneumatik auto zatahuje do prava. Pred tym som tam mal originalne diely ale auto sa spravalo normalne, ked som pustil volant tak slo krasne rovno, ale ted to taha do pravej strany. V servise uz nevedia v com to moze byt, rikaji ze bud je spatnej tlumic nebo je problem v aute ale nevedeli co konkretne. Na hodinu si uctuju 550kc tak uz sa nechcem na nic obracat, nakolko ma dost sklamali ked nevedia vyriesit moj problem, aj po zaplateni faktury za zhodenie a nahodenie tlmicov. V koni sem delal tak vim ze tam by nemel byt problem, nakolko sa zameriavaju hlavne kvalitu. Resit to budu aj Z holandanma ale chci si bejt 100% isty, ze je to teda tlmicami. Stabilizatori nemenili moze to byt tym? Tlmice su nastavitelne ale v servise nastavenia nezadavali, lebo som chcel vediet ako sa bude spravat bez nastaveni. Ja dufam iba v to ze ked predok spustim o 40mm (max.) tak to bude v poradku. Vopred dakujem za vase pripadne rady. Som zufaly. Zistil som ze ked mi robili geometriu tak tam zadali ine gumy ako mam ja, myslite ze to je velky problem? Myslim ci to moze mat suvis s tym tahanim do pravej strany.(MOJE GUMY SU: 225/40 R18) Prikladam kopie: P.S. dufam ze nevadi ze som zalozil novu temu:mad: Citovat
Milan134 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Ty tu narobíš bordelu:D no nemám pocit že by s tým gumy mali niečo spoločné,už len z princípu,ked si potom nahodíš iné gumy ako máš sériovo tiež nejdeš zakaždým na geometriu. Citovat
P607Olda Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Neprehodil si pneu? Ťahanie robia pneumatiky, ak sú nerovnako zjazdené (L voči P), tedy majú navzájom iný priemer. Predok: Ľavé koleso bolo dovnútra, nastavili obe kolesá podľa predpisu od seba. Zadok: nič sa nenastavuje. Na geometrii nevidno nič podozrivé. Podľa skúsenosti sa radšej na predku nastavuje tak 0,5 mm (0st.0,07min) k sebe. 18\" kolesá zrejme nemajú v zozname (ani Ty v TP), takže ich na prístroji nemohli nastaviť. Vzhľadom k tomu, že nastavujú stupne a nie milimetre, tak to nemá vplyv. Na záver si neodpustím: koľko si investoval do 18\" kolies, pneumatík, tlmičov? To sa mi zdá zbytočné. Pri použití širokých pneu sa prejavia a znásobia problémy. Citovat
Milan134 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Tak v tomto zmysle by to možné bolo že by mal pneumatiky prehodené a že to by robilo problémy,ale v zmysle takom jak sa pýtal to vplyv nemá... Citovat
pastorek Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Mňa napadajú iba dve veci: 1 - problém s brzdou či ložiskom ale to by v servise zbadali 2 - problém s pneumatikou. Už sa mi stalo že v sade nových pneumatík jedna bola akoby mäkšia a sposobovala ťahanie do strany. Po montáži do zadu to prestalo ale skorej sa opotrebovala. P.S. Tiež si neodpustím poznámku. Vymýšľate p***viny a potom riešite problémy ktoré ste si narobili. Nezabudni to ešte načipovať a kapotu polepiť karbónovou samolepkou. Citovat
sekaj Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 P.S. Tiež si neodpustím poznámku. Vymýšľate p***viny a potom riešite problémy ktoré ste si narobili. Nezabudni to ešte načipovať a kapotu polepiť karbónovou samolepkou. :bojim:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.