LORD_mapiv Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 zdravím koupil jsem 406ku a nevím jakým způsobem se to komu povedlo, ale v jednom míste na setrváku jdou obroušený zuby, že startér nezaber, takže je potreba, aby se strčilo do auta aby se setrvák pootočil a pak se to chití a v klidu to chytne.. mě by zajímalo,z jakejch aut se dá ještě setrvák na tenhle motor eventuelně zaměnit.. předpokládám z 605 2.1ky a z citroena a tak ale je možnost třeba i z 1,9ky? nebo tak? Citovat
comm Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Len zo 605 novy model u citrona to bude podobne. Citovat
dobrmik Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 a co zkusit změřit průměr tech zubů a vyměnit jen ty zuby?? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 22. květen 2011 Autor Odesláno 22. květen 2011 kdyby to šlo, tak určo, ale nejdou sundat tady.. navíc evidentně cvrliká.. trakže na výměnu.. Citovat
dobrmik Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 ale 2.1 nemá dvouhmotu...takže ti tam cvrliká tak cvrček.. proč by to nemělo jít vyměnit?je to tam za tepla nasazené... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 přesně tak, věnec setrvačníku jde jednoduše vyměnit...(věnec je ta ozubená část) Citovat
LORD_mapiv Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 aha, tak to mi v tom případě dal někdo špatný info.. jinak všude tady čtu, že 2.1 má dvouhmotu a sám si myslím, že to tak je.. dneska se do toho dostanu, tak uvidíme.. jinak mi tedapls řekněte, kde se dá sehnat ten věnec.. Citovat
paťas!!! Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 ale 2.1 nemá dvouhmotuto jako fakt nema???taky mi tam cosi cvrlika takze setrvak to asi nebude Citovat
LORD_mapiv Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 no chtěl jsem to dořešit teď, ale což, pořád myslím, že má dvouhmotu.. auto už mám komplet očesaný jen mi chybý povolit jeden šroub na silentbloku a pak už jen šrouby, kerejma je to celý chycený do motoru, takže se jdu do toho pustit ať známe odpověď.. Citovat
tomicek Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Zdravím mám problém z diagnostikou motoru peugeot 307 1.4 65kw svíti mi kontrolka problem s emisemi lamda sonda je podle diagnostiky v pořádku ,počítač chybu vynuluje za dva dny se opět rosvítí.Občas se stane že problikne kontrolka motorového oleje, oleje v motoru je podle měrky dost,motor nevzkazuje žádnou ztrátu na výkonu .nesetkal se někdo sněčím podobným. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 tak pánové fakt nám tam asi cvrkají cvrčci, je tam jednohmota.. ale dostat se k ní je docela umění.. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 tak jsem to vyřešil.. u týpků co se specializujou na peugeoty jsem sehnal setrvák, typoval bych na starší 605ku, kterej byl jinej, ale zuby na chlup stejný, takže jsem pak letěl za týpkem a kterej mi to sklepnul a pak švajcem nahřál a nasadil.. práce na 5-10 minut.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.