Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím

koupil jsem 406ku a nevím jakým způsobem se to komu povedlo, ale v jednom míste na setrváku jdou obroušený zuby, že startér nezaber, takže je potreba, aby se strčilo do auta aby se setrvák pootočil a pak se to chití a v klidu to chytne.. mě by zajímalo,z jakejch aut se dá ještě setrvák na tenhle motor eventuelně zaměnit.. předpokládám z 605 2.1ky a z citroena a tak ale je možnost třeba i z 1,9ky? nebo tak?

Odesláno

aha, tak to mi v tom případě dal někdo špatný info.. jinak všude tady čtu, že 2.1 má dvouhmotu a sám si myslím, že to tak je.. dneska se do toho dostanu, tak uvidíme.. jinak mi tedapls řekněte, kde se dá sehnat ten věnec..

Odesláno

no chtěl jsem to dořešit teď, ale což, pořád myslím, že má dvouhmotu.. auto už mám komplet očesaný jen mi chybý povolit jeden šroub na silentbloku a pak už jen šrouby, kerejma je to celý chycený do motoru, takže se jdu do toho pustit ať známe odpověď..

Odesláno

Zdravím mám problém z diagnostikou motoru peugeot 307 1.4 65kw svíti mi kontrolka problem s emisemi lamda sonda je podle diagnostiky v pořádku ,počítač chybu vynuluje za dva dny se opět rosvítí.Občas se stane že problikne kontrolka motorového oleje, oleje v motoru je podle měrky dost,motor nevzkazuje žádnou ztrátu na výkonu .nesetkal se někdo sněčím podobným.

Odesláno

tak jsem to vyřešil.. u týpků co se specializujou na peugeoty jsem sehnal setrvák, typoval bych na starší 605ku, kterej byl jinej, ale zuby na chlup stejný, takže jsem pak letěl za týpkem a kterej mi to sklepnul a pak švajcem nahřál a nasadil.. práce na 5-10 minut..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...