KapriQ Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Caute, mam origo plato kde su vyrezane 2x 13diery pre repro po predchadzajucom majitelovi, zvazujem ked kupim ovaly, a zapasujem ich tam nejako,ci to nieco zahra bez ozvucnice, resp proste tak ako to je a iba to tam supnem a vyrezem dieru... Ma to niekto takto v sedane spravene ? Pripadne ako to spravit ? Diky moc Citovat
Vítek1 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 jo ja to tak mam origo! ozvucnice je kufr je zbytence delat vlastni, mozna kdyby jsi pak dal nejakej poradnej basak Citovat
Cinicman Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Presne tak... ozvučnicu ti robí kufor, respektíve ten priestor pod platom... Citovat
KapriQ Odesláno 19. květen 2011 Autor Odesláno 19. květen 2011 Takze zahra to nieco ano ? diky za odpovede Citovat
KapriQ Odesláno 19. květen 2011 Autor Odesláno 19. květen 2011 Ok dikes, vaham ci kupit do plata ovaly alebo subik :/ podla mna by tie ovaly mali stacit Citovat
Cinicman Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Už som ti to písal do toho vlákna... kúp ovály a budeš spokojný... subík až časom, keď budeš chceť machrovať pred krčmou... Citovat
R1kimi Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Mám oválne v plate ale najprv som nemal žiadny alebo slabý bass, neskôr som plato a aj plech pod ním podlepil ANS penou a bassy sú super... Citovat
bencik19 Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Jóooo ANS pena je super vec... Ahoj prosim Te je mozne s tou penou vytlumit dvere?Ja bych chtel vymenit u mne repraky ve dveri ale mel bych je nejdriv vytlumit ale nevim cim?Jestli by stacila tady takova pena nebo neco jineho. Citovat
stewie Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Určitě by se tim vytlumit dali ale já bych zvolil nějakou tenčí folii jen existuje jich spousta přidávám odkaz Citovat
KapriQ Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 taka rychlo otazka zrejme zoberiem tie Hertze DCX690 kedze aj v predu mam hertz a docela sa mi pozdavaju ... Kupit do sedana TU ANS penu alebo cim to vytlmit ? Resp treba tam nieco vobec ? alebo to zahra aj bez toho dik Citovat
Krt€K Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Ahoj všem, potřebuju poradit a nechci zakládat nové vlíkno, když se tohle týká oválů v platu... mám v autě 6x repro, origo Clarion a v kufru zesík.. hraje to moooc příjemně, jen přemýšlím o tom, že bych přidal dozadu výškáče...je reálné to napojit na ovály nebo to táhnout zepředu a nebo to zapojit úplně jinak? Jsem v tom amatér, proto se možná tak blbě ptám. Díky, Jirka :-) Citovat
Vítek1 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 klidne pripojit k ovalum, nezapomenout na kondik nebo vyhybku. vejsky nezatezuji konec radia Citovat
KapriQ Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 Kupovat tu ans penu ? alebo cim vytlmut to zadne plato na 406 tke ??? dik Citovat
banan1987 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 kup ANS vela nestoji.. ked tam mas tie ovaly je dobre ju tam dat.. bude to ako vytlmena ozvucnica...trosku lepsie to zahra... ale v tvojom sedane by som ju radsej lepil na plech pod platom.. ja som tam striekal noisekiller spray ktory urobil taku penu rovno na tom plechu aby to nevybrovalo.. ale je s tym viac zabavy... ty len kup ANS penu a nalep ju na plech chemoprenom Citovat
R1kimi Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Kupovat tu ans penu ? alebo cim vytlmut to zadne plato na 406 tke ??? dik Jednoznačne ju kúp a ako som písal vyššie nalep na plech a aj pod plato. Mne to bez ANS slabo basovalo, zrejme kvôli tomu že \"zvuk\" z membrán šiel práve popod plato a bass sa tratil. Tým, že vytlmíš priestor pod platom a aj na plechu zvuk bude smerovať len hore a dole do kufru a nie aj do strán pod plato. Citovat
KapriQ Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 Diky za rady pani dal som na vas kupil 2x penu komplet som to tam vytlmil sice neviem aky bol rozdiel pred a po kedze som to vytlmil a potom som zapajal repro ale hra to super ... HERTZ 4ever Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.