Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, mam origo plato kde su vyrezane 2x 13diery pre repro po predchadzajucom majitelovi, zvazujem ked kupim ovaly, a zapasujem ich tam nejako,ci to nieco zahra bez ozvucnice, resp proste tak ako to je a iba to tam supnem a vyrezem dieru... Ma to niekto takto v sedane spravene ? Pripadne ako to spravit ? Diky moc

Odesláno
Jóooo ANS pena je super vec... :super

Photo0726.jpg

Ahoj prosim Te je mozne s tou penou vytlumit dvere?Ja bych chtel vymenit u mne repraky ve dveri ale mel bych je nejdriv vytlumit ale nevim cim?Jestli by stacila tady takova pena nebo neco jineho.

• O 2 týdny později...
Odesláno

taka rychlo otazka zrejme zoberiem tie Hertze DCX690 kedze aj v predu mam hertz a docela sa mi pozdavaju ... Kupit do sedana TU ANS penu alebo cim to vytlmit ? Resp treba tam nieco vobec ? alebo to zahra aj bez toho dik

Odesláno

Ahoj všem, potřebuju poradit a nechci zakládat nové vlíkno, když se tohle týká oválů v platu... mám v autě 6x repro, origo Clarion a v kufru zesík.. hraje to moooc příjemně, jen přemýšlím o tom, že bych přidal dozadu výškáče...je reálné to napojit na ovály nebo to táhnout zepředu a nebo to zapojit úplně jinak? Jsem v tom amatér, proto se možná tak blbě ptám. Díky, Jirka :-)

Odesláno

kup ANS vela nestoji.. ked tam mas tie ovaly je dobre ju tam dat.. bude to ako vytlmena ozvucnica...trosku lepsie to zahra... ale v tvojom sedane by som ju radsej lepil na plech pod platom.. ja som tam striekal noisekiller spray ktory urobil taku penu rovno na tom plechu aby to nevybrovalo.. ale je s tym viac zabavy... ty len kup ANS penu a nalep ju na plech chemoprenom

Odesláno
Kupovat tu ans penu ? alebo cim vytlmut to zadne plato na 406 tke ??? dik

Jednoznačne ju kúp a ako som písal vyššie nalep na plech a aj pod plato. Mne to bez ANS slabo basovalo, zrejme kvôli tomu že \"zvuk\" z membrán šiel práve popod plato a bass sa tratil. Tým, že vytlmíš priestor pod platom a aj na plechu zvuk bude smerovať len hore a dole do kufru a nie aj do strán pod plato.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Diky za rady pani :) dal som na vas kupil 2x penu komplet som to tam vytlmil sice neviem aky bol rozdiel pred a po kedze som to vytlmil a potom som zapajal repro ale hra to super ;) ... HERTZ 4ever

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...