Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

oddie me docela predbehl.. kdyz si tady procitam ty napady na koupi auta, vyletu k mori atd... narozeniny snad nejsou o predhaneni, kdo koupi ten nejdrazsi darek... ale o tom, ze se ti dva maji radi a milujou se.. mozna reknete ze jsem divnej, ale aspon ja to tak beru a nastesti jsem mel partnerky takove, ze v tomhle se mnou suhlasily..

Odesláno

Kup láhev dobrého vína, uvař něco good na oběd, třeba vepřovou panenku na pánvi, ( recept Ti klidně pošlu :D ) s bramborovou kaší, kup jí jednoduchou hezkou kytku (protože v jednoduchosti je krása) a jelikož je hezky, tak jí vem někam na výlet a spoj to s romantikou a piknikem při západu slunce, venku už je hezky a máš to :)) Recept na večeři do košíku Ti klidně taky pošlu, myslim, že by koukala :D

No a když jí chceš něco mermomocí kupovat, tak nějakou drobnost, třeba ten korzet nebyl špatnej nápad, co tu někdo zmínil, Ti ho potom předvede po večeři doma :D

[upravil dne 20/5/11 00:07 Fuller]

Odesláno
koukam jedna rada lepsi nez druha :aut

vem ji k osmnactinam na sraz, ne? ;) a ty scratchi k 30 taky :D bajecny vikend ve dvou ne? :)

Aka: no prece jedem na sraz ne? :super

ajajaj :ticho

Odesláno
koukam jedna rada lepsi nez druha :aut

vem ji k osmnactinam na sraz, ne? ;) a ty scratchi k 30 taky :D bajecny vikend ve dvou ne? :)

No nevím jestli by pro ně nebylo lepší, kdyby na sraz odjeli jen chlapy a drahým polovičkám by dali víkend volno :D

Odesláno

tak zatím je to 3 nedávači přehnanejch nesmyslů (Oddie, Já a Jimmy106) ku ostatním bláznům, co si myslí, že ženskou si můžou koupit

to sou nápady teda k osmnáctinám snubák nebo auto :bojim:bojim:bojim

Odesláno
oddie: no hele, ale sem tam by neco dostat mohla, ne? ;)

Ale jo, ale kupovat šperky nebo dokonce auta, jak tu někdo navrhuje, je dost velká hovadina. Bez ohledu na to, kolik má člověk peněz. Ale když holt někdo nic jiného než peníze v hlavě nemá, asi to nepochopí...

Odesláno

Když už jsem se zapletl do podobné debaty, tak zcela vážně dodám ještě jednu věc.

Absolutně největší radost uděláte tím, že vystihnete něco, co sedí konkrétně na tu kterou ženskou, takže už jen z tohoto důvodu je hovadina ptát se na radu ve fóru. Největší úspěchy mívají zásadně ti, co si hodně pamatují (nebo dokáží včas zapsat) a dokáží domyslet nevyřčená přání a pocity. A nechají to třeba půl roku uležet, aniž by to prokecli, a pak se přesně trefí do vkusu. On totiž třeba blbej starej hrneček z Aukra za 50Kč dokáže udělat podstatně větší radost než nějaká podělaná plechovka za čtvrt mega, když si budete pamatovat, že zrovna ten jí do toho servisu po babičce chybí a že před půl rokem jen tak mezi řečí řekla, že je to škoda. Velmi dobré je si pak pamatovat i všechny ty nápady typu seskok padákem a podobně, když se o nich někdy mezi řečí taky někdy někdy zmínila. Nekomentovat, neslibovat, nerozmazávat, jen zapamatovat a s odstupem času realizovat. Z mé strany všechno, chytrému napověz, atd....

Odesláno

:xvul, ale nedá mi to. oddie a punkac, to jste pánové úplně mimo mísu:roll

Vůbec si nemyslím, že dárky typu auto, dovolená, šperky a já nevím co ještě jsou známkou nějakého rozmazlování, nebo předvádění. Je to třeba jako v mém případě touha splnit milovanému člověku tajný sen. A věřte, že to není vůbec o pěnězích. Mám sto jiných věcí do kterých bych potřeboval zainvestovat, ale tohle mě prostě baví -dělat radost. Mám pak z toho ještě větší radost než obdarovaný:super

A když budu úplně konkrétní, tak pokud třeba zrovna to auto je zapotřebí a stejně by se časem koupilo, tak spojit příjemné s užitečným přeci není žádná \'\' hovadina\'\' Tím si pro pána Jána přeci nikoho nekupuju!

Prostě jak se říká u Kofoly \'Když jí miluješ, není co řešit\'\'...

[upravil dne 20/5/11 12:01 Jarouš307]

Odesláno

Pokud je její tajný sen dostat k 18tinám auto tak to aby si snad nabalila nějakého připlešlého impotentního starýho pracháče kterej už na nic jiného není ...

Oddie to podle mě vystihl nejlíp bohužel asi taky patřím mezi blby co pořád něco vymýšlí místo aby se naučili pořádně ženskou poslouchat a (snažit se jí) pochopit .. Pak by takovéhle starosti odpadly :roll

Ad.: ideální dárek k takovémuto ročníku : jak zde bylo popsáno - vzít deku, flašku, něco k jídlu a kytky a vypravit se na romantický piknik. Cenově s autem či dovolenou nesrovnatelné, prožitek může být ovšem minimálně stejně dobrý

Ad2 (\"kupování si\") - no myslím,že nejhorší je nastavit laťku příliš vysoko = časté dárky a drašží .... jelikož pak si na to zvykne a nedejbože aby měsíc nedostala něco .. chudák Tvoje peněženka :aut

[upravil dne 20/5/11 11:39 Stibto]

Odesláno

JJ Stiblo souhlasim. To je právě o tom pořádně zvážit pro koho to je. Jasně že není nej. nápad kupovat auto někomu koho znám třeba rok a bude mu 18. S tím snem jsem to myslel obecně;)

Samozřejmě, že udělá radost i malý nenápadný dárek, když je vhodně zvolený a tomu obdarovanému něco např. symbolizuje.

Ad2: souhlas. Je to vždy na posouzení co ten druhý pro nás znamená.....

Odesláno

nechci vyvolávat flame, holt mám jiný názor.:roker

Nikde jsem neřekl nic o machrování a že tu někdo machruje, na to pozor!

Zkrátka si všímám jiných věcí a narozeniny a nějaký jiný oslavy s tím koho miluju a doufám, že ona i mě, trávím především spolu. Umět se oprostit od práce, mobilu, nadřízenejch a tu chvilku si prostě užít. Zanechává to na duši příjemější pocity než nějaký hmotný statky.

Jak bylo psáno, někdo to ví sám, někdo musí být trknut....

Jinak investovat do vztahu, který trvá krátce a jedné straně je osmnáct let nějaký drahý věci je arcikravina. Člověk si utváří nějaký hodnoty a v 18 letech dostat auto, je fakt uhozený. Všichni víme, jak to je. Dnes jí miluješ a není co řešit a zítra na diskotéce potká jinýho frajera a je to ta tam. To pak to auto budeš chtít nazpátek?????

[upravil dne 20/5/11 12:17 punkac]

Odesláno
Člověk si utváří nějaký hodnoty a v 18 letech dostat auto, je fakt uhozený. Všichni víme, jak to je. Dnes jí miluješ a není co řešit a zítra na diskotéce potká jinýho frajera a je to ta tam. To pak to auto budeš chtít nazpátek?????

nelze než :potlesk :potlesk :potlesk:papa

Odesláno
Člověk si utváří nějaký hodnoty a v 18 letech dostat auto, je fakt uhozený. Všichni víme, jak to je. Dnes jí miluješ a není co řešit a zítra na diskotéce potká jinýho frajera a je to ta tam. To pak to auto budeš chtít nazpátek?????

nelze než :potlesk :potlesk :potlesk:papa

Nebo nechat napsaný na sebe a říct jí,že ho má k užívání po celou dobu co budou spolu..

Odesláno

Nebo kup let balonem.. To je ted v modě a poletíte oba a ve vzducu si připijete šampusem ... V zorbu se šampus blbě pije... :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...