Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

promin myslel jsem jestli si ji už někdo schaněl protože nikde ji nemaji skladem a jen v kelly jsem našel a tam bude trvat dlouho než ji dovezou....demontaž je hračka tu jsem měl venku už 3x už tomu auto neřikam piškot ale moje nedrahši polovička protože mě letos stoji 80 za opravy...do hajzlu s tim kramem...

Odesláno

a samostatnej homokloub ti nestačí?? Jinak poloosu mají skladem v APM 5298.- nebo homokloub 2191.- ale nevim co máš přesně za motor. Když ho sem pisneš tak ti to pohledám.

Odesláno
promin myslel jsem jestli si ji už někdo schaněl protože nikde ji nemaji skladem a jen v kelly jsem našel a tam bude trvat dlouho než ji dovezou....demontaž je hračka tu jsem měl venku už 3x už tomu auto neřikam piškot ale moje nedrahši polovička protože mě letos stoji 80 za opravy...do hajzlu s tim kramem...

Za co jsi tam těch 80 nasypal? To snad ani není možné,pokud se Ti to nepotkalo.

Odesláno

jelikož beru všechny dily s učtem a je to na moji firmu takže motor 35+dph takže 42, spojka 18, rozvody a ptakoviny k tomu 15, měnil jsem ramena 15 obě a ted ještě chci doladit tu poloosu a když už jsem u toho tak vyměnim i čepy řizeni at nedělam geometrii 2x

Odesláno
a samostatnej homokloub ti nestačí?? Jinak poloosu mají skladem v APM 5298.- nebo homokloub 2191.- ale nevim co máš přesně za motor. Když ho sem pisneš tak ti to pohledám.
mam 2.0 hdi 79kw byl tam motor rht a ja ted daval rhm ale vše pasuje a i kolonka v autodilech je pro oba stejne
  • O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim, víte někdo jak \"dobře\" jde měnit kloub na poloose ? Je tam pérová závlačka, nebo kroužek ? Čeká mě asi tenhle víkend výměna ramen a kloubů najednou, už to vydává dost strašidelný zvuky...

Odesláno

Za co jsi tam těch 80 nasypal? To snad ani není možné,pokud se Ti to nepotkalo.

Ale je to mozne...:grr Nejake podobne prachy aj mna stali opravy+diely nasho autobusu.A stale to nie je OK.:blicismajlik

Odesláno

Ale nic, jenom že to už asi nikdo neřeší, že to jako už není aktuální, po dvou letech. A ta moje otázka zapadne a není \"vidět\". Nechtěl jsem kvůli přehlednosti zakládat nový téma.

Návštěvník
Odesláno

Je tan péroý kroužek, kloub sklepneš, naklepneš novej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...