Přema Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Počet čísel na přímé zapsání nesedí s počtem ID na snímači.....sem to zkoušel mnohokrát a nepodařilo se......s vynucovačkou na první šup.... Citovat
jozef48 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Som skromný ale potrebujem vedieť či mi budú sedieť ohľadom to čísla Citovat
baffy Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Hm,ďakujem za info, tak sa s tým ani nebudem trápiť a navštívim pažout service Citovat
Přema Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 To ti nikdo nikdy na 100% neřekne.....ale pokud jsou podle konfigurátoru na 407 tak by měli sedět...... , kupoval sem již mnoho kol a nikdy žádný problém......pokud nejsou přímo určeny na 407 tak bych se bál..... Citovat
Judes Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 jozef48 ja som svoje 17\" kupoval práve z toho \"centrum kolies\" sú tam ochotný chalani kľudne im napíš aký máš problém, tak zhruba už budú vedieť ktoré na 407-mu pasujú a ktoré nie. Podľa konfigurátora to je také neisté ani mne nepasovali kolesá ktoré som si vybral ako prvé kvôli predným brzdičom. Bol som priamo v predajni a v ich pneuservise ale nie je problém si ich dať poslať a tak vyskúšať priamo na aute, len ich nemôžeš obuť pneumatikami pre prípadné vrátenie ak ti nebudú pasovať (v tom prípade by ti ich nevymenili). Citovat
Michal11 Odesláno 23. duben 2016 Odesláno 23. duben 2016 Prosím, co máte alu 17 cosmos jaká je tam středová díra ? Děkuji za případné odpovědi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.