abio Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 tož mám taký menší problém, mám v autě dodělaný alarm, no jedná s funkcí je že když se mi omyl odemkne auto a do 30s neotevřu devře auto se znovu uzamkne, ale bohužel mi to nefunguje tak jak má , kabel od alarmu k dveřnímu spínači je napojen na lampičku osvětlení interieru protože ta se rozsvítí při otevření dveří, a tím odblokuje alarm, k mému problému, když odemknu auto lampička se rozsvítí i když neoteřu dveře, tím si ŘJ alarmu myslí že se otevřely dveře a tím se odblokuje, pokud by se mi to omylem odemklo tak se to už samo znovu nezamkne... protože lapmička se rozsvítí hned po odemknutí auta co s tím ??? Citovat
AnotherOne Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Tá lampička sa ti rozsvieti aj keď na ňu nie je pripojený výstup z alarmu? Citovat
abio Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 jo bohužel, signál to tam posílá nejspíš původní jednotka centrálu... Citovat
FrantaCV Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Takto to nefunguje. Určitě sis všiml ještě před instalací alarmu, že po odemčení vozidla pomocí DO se aktivuje osvětlení interiéru. Většinou je toto světlo aktivováno více funkcemi - např. vytažením klíčku ze spínací skříňky a nebo při otevření dveří. Deaktivaci funkce utomatického uzamčení vozidla při náhodném stisku je nutné odvodit (připojit) na dveřní spínač, resp. na vodič, kerý do ŘJ přiváídí informaci o otevření vozidla - tedy nejen všech dveří ale také např. kufru. Pokud se Ti stím nechce hledat (není to sranda a chce schema elekriky) tak druhé možné řešení je připojit deaktivační vodič na pojistku, která jistí rádio. N ní se objeví napětí ve chvíli kdy otočíš klíček do polohy STOP a vypíná se až při vytažení klíčky ze spínací skříňky. Signál pro tuto funkci pravděpodobně generuje i sama ŘJ, ale je to typ od typu a to by opravdu chtělo podrobné schema. [upravil dne 17/5/11 18:41 FrantaCV] Citovat
abio Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 hmm... nic jednoduchého , to jste mne moc nepotěšily... Citovat
abio Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 jako deaktivovat to automatické uzamčení při nechtěném odemčení, lze také tím že dám klíč do spínačky a otočím do první polohy (to mám taky zapojené) ale musí se to vše stihnout do 30s a kolikrát jen někdy potřebuji otevřít auto, a nedávat klíč do spínačky [upravil dne 17/5/11 17:58 abio] Citovat
FrantaCV Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Proto jsem Ti to psal jen jako jednu možnost - je to jednodušší hledání drátů - Samozřejmě se taky můžeš chytit jen na dveřní spínač u řidiče - ale bude to pak fungovat jen při otevření těchto dveří, tedy dveří, které se otevírají nejčastěji. Citovat
abio Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 jo ty dveře u řidiče by stačily... Citovat
AnotherOne Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Dá sa to cez diódy prepojiť na všetky dvere. Citovat
abio Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 nad diodama jsem taky premyslel, nenakreslis schema přibližne??? Citovat
janou Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Skoro každý alarm ma možnost automatickeho zamykania deaktivovat odpojenim , alebo prepojenim kontaktov na rj. Čo maš za alarm? 2001 by mala mat bsi , pozor na pripojenie k dverovemu spinaču (určite len s diodami). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.