Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

alarm -, dveřní spínač 306

Recommended Posts

Odesláno

tož mám taký menší problém, mám v autě dodělaný alarm, no jedná s funkcí je že když se mi omyl odemkne auto a do 30s neotevřu devře auto se znovu uzamkne, ale bohužel mi to nefunguje tak jak má ,

kabel od alarmu k dveřnímu spínači je napojen na lampičku osvětlení interieru protože ta se rozsvítí při otevření dveří, a tím odblokuje alarm,

k mému problému, když odemknu auto lampička se rozsvítí i když neoteřu dveře, tím si ŘJ alarmu myslí že se otevřely dveře a tím se odblokuje, pokud by se mi to omylem odemklo tak se to už samo znovu nezamkne... protože lapmička se rozsvítí hned po odemknutí auta

co s tím ???

Odesláno

Takto to nefunguje. Určitě sis všiml ještě před instalací alarmu, že po odemčení vozidla pomocí DO se aktivuje osvětlení interiéru. Většinou je toto světlo aktivováno více funkcemi - např. vytažením klíčku ze spínací skříňky a nebo při otevření dveří. Deaktivaci funkce utomatického uzamčení vozidla při náhodném stisku je nutné odvodit (připojit) na dveřní spínač, resp. na vodič, kerý do ŘJ přiváídí informaci o otevření vozidla - tedy nejen všech dveří ale také např. kufru. Pokud se Ti stím nechce hledat (není to sranda a chce schema elekriky) tak druhé možné řešení je připojit deaktivační vodič na pojistku, která jistí rádio. N ní se objeví napětí ve chvíli kdy otočíš klíček do polohy STOP a vypíná se až při vytažení klíčky ze spínací skříňky. Signál pro tuto funkci pravděpodobně generuje i sama ŘJ, ale je to typ od typu a to by opravdu chtělo podrobné schema.

[upravil dne 17/5/11 18:41 FrantaCV]

Odesláno

jako deaktivovat to automatické uzamčení při nechtěném odemčení, lze také tím že dám klíč do spínačky a otočím do první polohy (to mám taky zapojené) ale musí se to vše stihnout do 30s a kolikrát jen někdy potřebuji otevřít auto, a nedávat klíč do spínačky

[upravil dne 17/5/11 17:58 abio]

Odesláno

Proto jsem Ti to psal jen jako jednu možnost - je to jednodušší hledání drátů - Samozřejmě se taky můžeš chytit jen na dveřní spínač u řidiče - ale bude to pak fungovat jen při otevření těchto dveří, tedy dveří, které se otevírají nejčastěji.

Odesláno

Skoro každý alarm ma možnost automatickeho zamykania deaktivovat odpojenim , alebo prepojenim kontaktov na rj. Čo maš za alarm? 2001 by mala mat bsi , pozor na pripojenie k dverovemu spinaču (určite len s diodami).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...