Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám zajímavou zkušenost. Když je zima, tak mi při otevřených předních (obouch) dveří nesvítí vnitřní lampičky. U zadních jo. Oteplí se a ejhle. Svítí i u předních .. :D hihi

Odesláno

Nekde niz se o tom uz hodne lidi rozepisuje :) Mam stejnou zkusenost s dvermi u ridice - takze kdyz otevru predni dvere a chci si \"posvitit\" musim pootevrit i zadni dvere :( Na jare ten spinac rozdelam a poradne procistim :)

Odesláno

Tak koukam, ze v tom nejsem sam :-) Taky mi pri otevreni dveri u ridice nesviti vnitrni osvetleni, teda kdyz nemam klicek v zapalovani. Jinak to sviti normalne. Nevim, cim to je. Prepinac mam nastaveny spravne.

Odesláno
Napsán autorem komisar

zkus promačkat dveřní kontakt,který to vše spíná-koroze a oxidace dělají své :D

[Editován dne 10/2/05 komisar]

Ale je divny, ze kdyz mi bezi normalne motor a otevru dvere, tak to sviti. Ale jak vytahnu klicek a jdu pryc, tak se to nerozsviti. Udelalo mi to ted myslim jen dvakrat, tak jsem to zatim nejak nezkoumal, jestli to dela porad nebo jen nekdy.

Odesláno

Jojo, jen kdyz je zima jako krawa :) No ja ani nevim, jestli mi to dela u obou dveri, vim, ze to dela u ridice, ale u spolujezdce jsem to nezkousel. Mozna to dela i tam.

Koukam, ze maj vsechny 406ky hodne spolecnyho :) (cvakani, vnitrni osvetleni, ...)

Odesláno

Hehe, apsoň poznáme, že je zima. Ale vem si to, třeba je to výhoda, že se ty závady takhle opakujou. Vem si takovou Corolu, která se posere jedna z 1000ce a pak chudák osamocenej majitel neví co stím, musí nach servis atd apod. My si takhle poradíme, demontujem, pročístíme a jsme v pohodě, že ? :D

Odesláno

No prepinal jsem to sem a tam, ale nepomahalo to. Jinak to mam trvale na prostredni poloze a pri nastartovanym motoru to normalne sviti, kdyz otevru dvere, ale jak to chcipnu a otevru dvere, tak to nic nedela ... to je proste zahada. Ale nijak me to netrapi, takze to asi resit nebudu, uvidim, az se otepli, (spis me zajima to cvakani) :)

[Editován dne 10/2/05 Petr X]

Odesláno
Napsán autorem komisar

mne se akorát po nastartování rozsvítí ty 2 krajní světýlka pokud jsou zapnuté a svítí trvale ty mám stále vyplé,ale ta prostřední mne svítí při otevření dveří /zkoušel jsi dveře spolujezdce?

To je na me? :) Dvere spolujezdce jsem jeste nezkousel. Jaky 2 krajni svetylka? Jediny, co si muzu v aute vpredu rozvitit, je to prostredni, co ma tri polohy a pak to, co sviti na dve strany podle toho, jak natocim kolecko (svetylko \"ke čtení\") nevim, jak se tomu nadava :D

Odesláno
Napsán autorem komisar

jo jo já mám na kraji 2 malá jako čtecí lampičky uprostřed velké /mám šíbr že by byla jiná výbava?

Tak to asi jo, ja to mam vsechno uprostred - jak vzadu, tak vpredu (sibr nemam).

Odesláno

Mate stejne osvetleni - mluvite oba o tom samem :)

Jinak kdo si nevi s vnitrnim osvetlenim at se zepta Ferryho nebo mne - ale on je vetsi machr pres elektriku a na me 406-ce jsme se s osvetlenim dost natrapili - nemam pravdu, Ferry? :D :D

Odesláno

to budou zatuhle a zoxidovane dverni spinace,sice nevim proc by to nedelalo kdyz bezi motor ale mozna ze se zvysi proud a napeti v palubni siti proud projde i pres ten prechodovej odpor toho kontaktu.

Me to delalo na zadnich dverich za ridicem, po vyndani, rozebrani, ocisteni kontaktu a namazani vazelinou jest po problemu BTW to vyndani spinace je pekna babracka :(

Odesláno

Me se ty svetylka na 406tce pri otevreni dveri taky nerozsviti. Mam prepinac nastaveny na \"0\" :D:D:D

K cemu to je dobry? Sednu do auta, nastartuji a odjedu. Nepotrebuji si svitit :D:D:D

:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Sepp

A hlavne, aby jsi se trefil do zamku zamykani zpatecky :D - Muj nejvetsi problem :) - Mam na to ted celych deset vterin :DDD

Kdybys chtel pridat, neni problem, nastavime i delsi cas ;):D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...