Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

uzavrete okna pri automatike - praskanie v tapaciroch

Recommended Posts

Odesláno

Aj ja mam podobny stav. Po zavreti (vysunuti nahor) okna sofera sa po chvilke ozve praskavy zvuk, akoby motor este tlacil dalej. Zvuk sa zvycajte zopakuje asi 2-3x. Zacal som si to vsimat poslednych par mesiacov, dovtedy nebol problem. Zatial to ignorujem, aj tak zvycajne pouzivam klimu.

Odesláno

AhoY, no mne okno robi nieco podobne (take praskanie) :bacha ale len ked je uz dotlacene hore a ja este potiahnem spinac. inak pri beznom zatvarani nie. Myslim si ,ze si este hlada nejake \"miestecko\" a ze ho motorcek poriadne nedotlaci...:myslim

[upravil dne 16/5/11 15:21 rado407sw]

Odesláno

Trochu opráším tohle téma. Posledních pár dní jsem si dával pozor na ty zvuky při zavírání okna. Skoro bych řekl, že to praskání není způsobené opětovným působením motorku, ale uvolňováním napětí v samotném obložení okna. Protože když to okno zavřu a prsty zatlačím na to obložení, tak se ozývá přesně totéž zapraskání. Prostě si myslím, že při dovření okna vznikne v obložení napětí, které se potom ještě nějaký čas, jak se auto natřásá na nerovnostech, postupně uvolňuje. :)

Odesláno

ano potvrdzujem co pise Mike....

ked som dany pokus pravil pri stojacom aute, vsetko bolo ticho a ok...

akonahle som to urobil za jazdy, kedy karoseria pracuje tak sa to sporadicky ozve... taktiez praskanie bolo

pocut pri potlacen irukou na oblozenie dveri... takze presne ako pise Mike ide o uvolnenie naptia z uzavreteho okna...

takze vsetko ok :)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

no ked som ho kupil skusil som ci sa nezatvoria, no nic sa nedialo,..istý den ked bolo teplo okno som nechal otvorene a tak som ho zamkol a po chvili ma napadlo ze okná som nechal otvorene, tak som ich siel pozriet, a pozeram ze dpci vsak su zatvorene, tak som bol v péčku z toho :D :D :D tak som skusal skusal, a nakoniec osm zistil ze to treba iba o sekundu dlhsie podrzat :D

Odesláno

Joozino ti nemáš ku autu manuál na obsluhu? Tam sa toho dočítaš aj viac :D.

PS: Pre istotu som ti ten manuál ho poslal do mailu.

[upravil dne 20/11/11 16:00 od Judes]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no začalo to aj mne ako marcelovi a všimol som si že len ked otvorím malo okno a zavrem tak to praska aj moje aj spolujazdcove ale ked ho spustim až dole a zatvorím tak to nerobí

Odesláno

skus poptlacat tapaciry... uvidis ze bude praskat... proste to vrzga, v lete sa to roztahuje a v zime stahuje... proste to pracuje.

treba asi uz auto predat :D a kupit zas nieco novsie :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ještě se připojím k tomuto tématu - to praskání po zavření okének mi dělá celou dobu, ale teď už mi to začíná dělat i na nerovnostech, když je třeba do půlky okno stažené a to u řidiče i u spolujezdce (vzadu jsem si toho nevšiml). Při stahování okénka u řidiče to je i trochu slyšet, když jede dolu - nepřijde mi, že by to takhle mělo být - má někdo podobný problém? Mě přijde, jako kdyby se tam něco uvolnilo - je to takový plastový chrastění:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...