Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nene, tohle je z technickych dat peugeotu XU7JP4 ma 81KW a ten druhej motor s 85KW ma znaceni jiny,davali ho do novych modelu 406tek, urcite jsem to nekde cetl

[Editován dne 10/2/05 Ferry]

Odesláno

Jen musi mit globalni homologaci a euro 2 a tady v CR se musi udelat ponekud vetsi kolecko. Moje 406 je rok 95 a dovezena vloni v lete.

Odesláno

No ono hlavne pokud ma globalni homologaci, ma tusim Euro 2 automaticky, resp. jeste jsem nevidel auto s globalni homologaci a bez Euro 2. Zmenilo se neco proti lonsku? Jak se to prihlasuje letos? Uvazuju o nejakym BMW E36 s ev. homologaci... tusim ze E36 z 9/93-9/95 má homologaci, ale ne na štítku (ten ale jde objednat v AuTecu za par svestek)... Takze jako druhy auto uz vim, co budu chtit...;)

Odesláno

Tak omyl, zrovna jedny z prvnich E36 maji Euro 1... Jak to teda budes prihlasovat? Docela by me to zajimalo, u me to slo jeste na tech 8 let (provoz 96 a ma Euro 2)

Odesláno

jsem na pondeli 21.2. objednan do Klican do zkusebny,uz jsem tam byl letos trikrat,prijedes tam,auto nesundavam ani z vleku,zkontroluje identifikacni znaky,zda nebyly provedeny konstrukcni zmeny,ktere by mely vliv na tu globalku,vypise papiry,za cca 40 minut odjizdim,cena 4630Kc

jeste ten den udelam na STK emise a normalni,malou,nedovozovou TK,predam papiry na urad a ve ctvrtek je to prihlasene

do te zkusebny nema cenu jezdit s nejakym tunningem,to tam neprojde

i to kridlo po me chtel sundat,nakonec jsem ho po telefonu presvedcil,ze to projde i s tim

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...