Ferry Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 ja mam v aute tehle http://aukro.cz/autoantenni-nizkosumovy-zesilovac-typ-za1-1-i1793744039.html Citovat
kattas Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 A cítil jsi nějakou razantní změnu v příjmu? Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Je to dobrej zesík měl jsem ho ve 3 autech, ale nesmí se to přehnat se zesílením ( křížová reference ),kdybys chtěl tak ti klidně za 100,-přesně tenhle můžu pusit - už ho nepotřebuju a leží v šufleti. Jinak takový ty válečky nemá smysl vůbec kupovat ... jedinej srovnatelnej je http://www.ivo-pt.cz/zeslovac-pro-autoradia-i154.htm ale cívky tam nejsou na pl spoji ale normálně vinuté. Tranzistor je úplně stejný PHILIPS ( MOSFET ), ale horší zpracování. Citovat
Benžík Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 no ja jsem zkoušel dat nejnižší rychlost vypalování a to ve více programech a dycky to ani nenačetlo. Zkoušel jsem aj různé značky CD a taky nic...:-( Nevim, jak je to v changeru, ale ve starejch cd přehrávačích byl na plochym kablíku od laseru malinkej potenciometr, tim se dalo přidat napětí na diodě laseru a pak to četlo i vypálený cd. Má to nevýhodu, že se tim asi zkracuje životnost laseru, ale proč to nezkusit, mam to vhodit ted, protože to nefunguje, nebo to dva roky používat a pak to vyhodit, protože se to rozbilo definitivně. Samozřejmě laser by měl být vyčišitěný. Udělal jsem to u svojí věže (obyčejná stará aiwa), vypálený cd začala číst a funguje s tim cca 10let. Citovat
Cyklon Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 Také se připojuji se zkušeností, že originální CD přehrávač nebere vypalovaná CD - vlastně nenačte ani počet skladeb (pak na stařičkém stolním CD přehrávači je vše OK). Pravda, nevypaluji minimální rychlostí Citovat
bure Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 mno jiz drahne to je, co jsem se studiem internetu dozvedel, ze krom rychlosti by mohlo treba jit i o material zaznamove a odrazove vrsty media, na kterem jsou zvukova data vypalena, protoze ne vsechny mechaniky diky pouzitym materialum CD prectou spravne zpet odrazeny paprsek .... ja jsem napriklad empiricky vypozoroval, ze jeden konkretni model se mi snese s nejvetsim mnozstvim sterbin, kam ho mohu zasunout :D:D:D:D:D:D:D:D:D ale myslim ze nemohu delat tady verejne reklamu jednomu konkretnimu vyrobci a konkretni modelove rade CD, ze ?? a vubec cele tohle uz je trosku , tak ma omluva a pokud to nekoho bude zajimat, tak znacku vyzradim SZ k tomu ramecku na neoriginalni radio zkus jeste studium internetu, ja ho kupoval za polovic, novej, ale ten link uz asi nevystracham Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.