Lord Back Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 chci vám jen sem napsat že jsem po zimě vlítl na podvozek s tím že ho odrbu a nastříkám, aby mi to nekorodovalo, a ono ejhle pozdě práh na levej straně totálka, propíchnul jsem ho durch a vyteklo cca 2 litry vody, a to byl dost velkej průser, protože už tady fakt dlouho nesprchlo, tak jsem dalším zkoumáním zjistil že už někdo práh předemnou natíral, a tím stylem čím víc tím líp a zacpal i odkalovací otvory na vodu a tím ho pohřbil naštěstí ten druhý práh nestačil zacpat tak ten je jako novej. Tak lidičky bacha na vaše miláčky aby jste nedopadli jako já. Citovat
Stuchy Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 už se to tu řešilo levý práh je slabý místo na 406 Citovat
Lord Back Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 tak to jo. Já zase nemám takovej přehled o tom co se tady řešilo. Citovat
kovi Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Já ho nechával měnit v únoru, též totálka a to nemluvim o hnijící haupně zevnitř a taky mám díru, což byl šok největší pod zadní pravou sedačkou, sundal jsem tu tlumící hmotu a tam nehorázná díra Citovat
Benžík Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Proc zrovna levy? Taky mi proreznul.... Citovat
Stuchy Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 máme doma ještě Break a taky už měněný levý práh... je to prostě slabé místo jako na Octavii zadní dveře na Fabii přední blatníky na 405 přední blatníky atd. každý auto má něco Citovat
h4wk3y Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 taky mam levy prah krasne bublinkaty (zatim vse pod lakem).... jakmile budou penize, tak pujdou oba prahy novy... A predni lem hauptny mi taky zacina lizt... Citovat
Stuchy Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 kapotu je dobré vylít olejem to samé práhy Citovat
h4wk3y Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 ale kdyz uz se rozleza, tak je asi pozde, ze? Citovat
Stuchy Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 ale kdyz uz se rozleza, tak je asi pozde, ze? záleží jak moc mě to při koupi dělalo bublinky zespodu vybrousil jsem to na plech a nastříkal zinkovým sprejem a dobrý Citovat
martis Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 ja asi budem trosku iny lavy je ok,ale pravy uz je katastrofa!!uz len vymena,vcera mi koly tomu spadlo auto so zdvihaka,cely zdvihak som mal v podbehu. a lavy je fakt v super stave a je este povodny Citovat
enikybeniky Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Já se přidávám k té menší skupince s pravým prahem. V sobotu to jde na opravu známýmu, tak jsem zvědavej. Zatím úplně vzadu ca. 10 cm prorezlý a malinkatá dírka. Citovat
čakom Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 ja se setkal převažně s pravýma shnilima. takže se nada řict jestli je častější leva nebo prava. Citovat
zolco Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 To je v tom najhoršie,že aj mne zhnily obydve strany!!!Zatial laminátový git drží!!!Ala dokedy???Hmmm... Citovat
Stuchy Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 mě to rezne jenom z toho důvodu že paní co to měla předemnou tak někde na něco tím prahem najela Citovat
Lord Back Odesláno 18. květen 2011 Autor Odesláno 18. květen 2011 chci se zeptat zda je tady nějaký lakýrník chtěl bych jen vědět zda mi tři decky barvy stačí na oba práhy a všechny lemy Citovat
Lord Back Odesláno 22. květen 2011 Autor Odesláno 22. květen 2011 máme doma ještě Break a taky už měněný levý práh... je to prostě slabé místo jako na Octavii zadní dveře na Fabii přední blatníky na 405 přední blatníky atd. každý auto má něco nevím kde jsi vzal že je na octávii slabé místo zadní dveře mam p406 r.v.98 a octávii r.v.98 a na octávii není ani pupínek možná tak na vejfuku a ten je dokonce ještě origo původní. Ale včera mi přišla 406 od klempíře a já zjistil že páté dveře pod tou plastovou lištou jsou našrot takže jsem to musel vyřezat a vyvařit, takže můj názor je ten že 406ka má problém s práhama a dveřma. Je to můj pátej peugeot a ze všech nejnovější a můžu klidně říct že čím je novější tak tím víc to stojí za hovno Citovat
pas4 Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Když jsem před 14 dněma vybíral auto okolo 30tis,byl jsem na 5 oktávkách rv97-98 okterých jsem si myslel, že jsou etalonem co do odolnosti proti korozi, ale už si to nemyslím.Děravé prahy,chycené spodky dveří ,lemy.Vzal jsem 406 taky rv98 a ta má zatím jenom otlučený pravý spodek prahu.Taky mám 405 rv90 u který se teprv letos proklubal práh.Asi jeto kus od kusu a taky kde to auto jezdilo. Citovat
zolco Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Je to inač zaujimavé,ja mám 98-čku,a prahy sú v kelu.Otec má 99-nu,a prahy sú ok. Citovat
čakom Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 zolco: to nemužeš takhle srovnavat. určite neznáš historii obou aut. mužou tam byt opravovany prahy po bouračce. pak mohli byt zacpany odtoky z prahu. jak ty auta jezdili v zime. jestli byly garažovany. je tam mnoho faktoru co ti ovlivni korozi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.