Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Inak čo sa týka predku tak je rovnaký ako u klasickej 307. Problém budeš mať iba ak bude v sade spolu so zadnými lebo tie asi pasovať nebudú. Sada originálnych kobercov (predných + zadných) vychádza na \"krásnych\" 160 €.. Na ebay je bohužiaľ väčšina pre pravostranné riadenie ale na ebay.de alebo ebay.fr sa niečo nájde určite.. Ale gumené za mňa niee.. To už tam môžeš dať rovno tuzingové chrómové z Tesca :D

28003.jpg

Odesláno
Inak čo sa týka predku tak je rovnaký ako u klasickej 307. Problém budeš mať ........

No dám na Vaše rady a koupím na míru dělané textilní, když říkáte že to schne v pohodě a nebudu mít v autě tuny marastu... :roker i když info, že předek je stejný jako u 307, tudíž by tam měly jít i gumové mne docela nahlodalo, bojím se, že skrze ty textilní tam bude tající sníh dělat neplechu... :roll

[upravil dne 8/11/11 19:32 od Ku8icek]

Odesláno

tie textilne su zospodu predsa z takeho nepriepustneho materialu, takze to ostane v koberceku a nepretecie do koberca. (Dufam, ze chapes co tym myslim)

s autom mam za sebou dve zimy a skutocne som nemal s textilnymi problem. Akurat ich neper v pracke :D ja som tu chybu urobil :bojim

Odesláno

taky mám jen textil a v pohodě, možná bude i rozhodující kadyma dotyčný jezdí a kde bydlí, ono zas zima v Brně nebo v jiném městě se dá, pokud ale dotyčný běhá někde po polu a může očekávat nánosy bláta na botách tak ty gumové ok, :) je to na tobě,

Odesláno

Ja som objednal z Nemecka Gummi Pflege a nenormálne to oživilo tú starú gumu na tesneniach (hlavne zvonka kde bola už dosť stvrdnutá)..

Inak ešte k tej prvej odpovedi neviem neviem či je 307 cc vhodné auto na polia :D Už len s toho titulu by som tam gumáky necpal :cool:

Odesláno

dnes som hovoril s jednym mechanikom co robil v mercedese a oni na vsetky tie SLKcka a CLKkacka mali nejaku vodicku cim natierali spoje aby kabros nevrzgal. Vraj je to velmi ucinne a aplikacia vydrzi jednu sezonu.. Tak uz len zistit co je to za bazmek.

Odesláno

Čo viem tak tento bazmek čo som kúpil používajú zas v BMW.. Je dosť možné, že to používajú aj ostatné nemecké automobilky, keďže je to nemecký výrobok (a musím uznať, že som neveril vlastným očiam ako to oživilo tú gumu) :mrk

Odesláno

Tak sa musim pochvalit CCckari. Vyuzil som vianocnu ponuku a kupil si predcasny vianocny darcek modul od mods4cars. :D

Takze od dnes uz strechu otvorim aj zatvorim cez originalne dialkove od auta

otvorim zatvorim okna cez dialkove

zatvorim okna z vnutra po jedno tuknuti, kazdy vieme ze originalne okna len zbehnu dole, ale hore uz nechcu

a tiez vnutornym ovladacom staci tuknut aby strecha zbehla dolu ci hore, uz nie je treba drzat.

Da sa nastavit aj to ci po otvoreni strechy ostanu okna dole alebo hore.

Takze kto ma CC facelift odporucam :)

Musim vyriesit este jednu vec. Neviete ci sa da predlzit interval po ktorom, sa auto automaticky zamkne ked neotvorite dvere? Teraz to mam na 30 sekund a potreboval by som aspon 35 resp 40. Resp ak sa to neda predlzit da sa to deaktivovat?

Odesláno

kolko si dal za ten modul? a kde si ho kupil? chcel by som to aj ja, musi to byt perfektne:) chalani a to mlaskave vrzganie islo od zadneho okna a plastu, nechapal som to. vyriesil som to tak ze som sa nasral, zobral som konzervacny olej v sprai a postriekal som to vsetko, nakoniec poutieral:D

Odesláno

kupoval som od firmy mods4cars (mods4cars.com)

mam ich pridanych na FB a vyskocila mi tam akcia na modul za 239€, normalne 299€ plus dodanie 12€.

http://www.neverseenbefore.de/wordpress/?p=170

Treba objednavat z Berlinu. Ak objednas z USA musis platit clo a DPH.

co to dokaze najdes vo videu a na ich stranke. Dokonca mozes zvysit rychlost az na 50km/hod a strecha moze ist hore aj dolu. Ja som si vsak pre ochranu mechanizmu nastavil nulu a pocas jazdy sa zo strechou operovat neda.

[upravil dne 19/11/11 22:08 od Gibon83]

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, tiež sa teším s 307cc. Konečne nám prišiel čas na strechu dole. Pôjdeš do Piešťan? Pokecali by sme. Trochu mi blbne erbeg v sedadle vodiča, ináč super kára, nemenil by som.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...