Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

HID i na dálkové nebo je potkávačky????

Recommended Posts

Odesláno
ty cocky vysli na smesny penize... tusim neco kolem 2 tis ? i s postou.. jediny co neni soucasti jsou ballasty (ty jsem mel z HID sady)

nemáš někde odkaz odkud jsi to koupil ???

Odesláno

Jo pánové utěšujte se, že když na vás nikdo nebliká, tak neoslňujete... Třeba je to slušností a strachem protijedoucích řidičů, slušnost je daná, nechce vás také oslňovat a strach třeba se bojí, když ho to boží hovádko oslňuje už potkávačkama, tak co by rozsvítilo to hovádko jako dálkové...

Kdyby to bylo tak jak píšete, tak je dávno výrobci nabízejí, není tomu tak, vědí proč, jsou i neschválené k provozu na pozemních komunikacích, také vědí proč. To že je namontujete, je sice jen vaše věc, ale hlavně vaše prasáctví vůči ostatním řidičům. Jste bezohlední a to vám žádné zdůvodňování neomluví... Jste jen obrazem dnešní doby na silnicích, bezohlednost, neohleduplnost....

Ach jo jak krásně by se jezdilo, kdyby tady fungovala tolerance, tolerance = dodržování zákonů = bezpečná a spokojená jízda...

Odesláno
Jo pánové utěšujte se, že když na vás nikdo nebliká, tak neoslňujete... Třeba je to slušností a strachem protijedoucích řidičů, slušnost je daná, nechce vás také oslňovat a strach třeba se bojí, když ho to boží hovádko oslňuje už potkávačkama, tak co by rozsvítilo to hovádko jako dálkové...

Kdyby to bylo tak jak píšete, tak je dávno výrobci nabízejí, není tomu tak, vědí proč, jsou i neschválené k provozu na pozemních komunikacích, také vědí proč. To že je namontujete, je sice jen vaše věc, ale hlavně vaše prasáctví vůči ostatním řidičům. Jste bezohlední a to vám žádné zdůvodňování neomluví... Jste jen obrazem dnešní doby na silnicích, bezohlednost, neohleduplnost....

Ach jo jak krásně by se jezdilo, kdyby tady fungovala tolerance, tolerance = dodržování zákonů = bezpečná a spokojená jízda...

asi po 100x ti píšu že tady neřešíme jestli xenony ANO nebo ne ale technickou stránku věci jestli tě to nezajímá tak proč tu píšeš ??? honíš si příspěvky ??? :bacha

Odesláno

tadom: meles kraviny... lidi jako ty me dokazou vytocit... Vysvetli mi tedy proc nejaka auta do r.v. 96 s xenony nemuseji mit nivelaci + ostrik ? to jsou taky silnicni pirati ? cca 3dny jsem mel spatne serizene jedno svetlo (nez sem se dostal na serizeni) a to bys videl kolikrat me probliknuli... takze slusnosti a strachem to urcite neni !

Kdybych mel auto typu fabie,oktavka,focus.. tak si tam HID nikdy nedam, protoze vim ze to bude oslnovat i kdyz to seridis sebelip... ale ve 406ce to proste neoslnuje - jak uz sem psal zalezi na konstrukci svetlometu. Takze pis si co chces, ja osobne mam problemy s ocima (7+ dioptrii) a rozhodne jsem toto neresil jen kvuli tomu ze s xenonama to vypada \"cool\" ale obecne se vi, ze 406 sviti mizerne...)

Odesláno

Stuchy: klidně to napiš i po 101 a já ti napíšu po 101 že to je jen stupidní nebezpečná úprava vozidla. Když ty netoleruješ ostatní řidiče, proč já bych měl tolerovat nějaké tvé stupidní přání???

Počet příspěvků mi je ukradený a pokud vím tady na tom fóru ani nic neznamená.

majty: dej si světla z auta z jakéhokoliv roku s originál xenony s kompletní výbavou a nikdo nic nebude řešit, opět pleteš jablka s hruškama... Vadí mi nebezpečné šunty HID v neschválené montáži. Proti přestavbě na originál xeny jsem nikdy nic neměl...

Ale jak píšu dávejte si je tam, chovejte se jako hovádka k ostatním, ono se vám to vrátí... Jen mě sere že slušní řidiči musí koukat do vašich zbastlených světel, oni bohužel jinou volbu nemají.

Varianta 1. byla tady napsaná: oslníš protijedoucího řidiče neschválenými světly on přehlédne dítě na přechodu, doplním třeba tvé dítě, tvou manželku, maminku... zabije ji. Srovnáš se s tím, vždyť na tebe protijedoucí řidiči neblikali?

Varianta 2. oslníš protijedoucího řidiče, bude pršet, silnice se bude jinak lesknout, protijedoucí řidič se lekne, stáhne auto na tvou polovinu vozovky, čelní náraz, z tvého auta přežiješ jen ty, vždyť na tebe nikdo neblikal, srovnáš si to v hlavě? Vyrovnáš se s tím?

Píšu opravdu poslední v tomto vlákně, za víc mi už s vaší bezohledností nestojíte. Zajeďte na vrakáč, projeďte bazary na netu, kupte originál xenony se vším co k tomu patří přestavějte auto a nikdo neřekne ani slovo a vy můžete být spokojeni jak vám to svítí a zcela legálně. Kdyby byli HID bezpečné, tak věřte že výrobci aut by byli první kdo by je nasadili, ale dokonce ani číňani si je nedovolí nacpat do svých padělaných aut, vědí proč, protože by je nikdo nepustil na silnici, není to o buzeraci, je to o bezpečnosti / nebezpečnosti.

Hele mám doma pneumatiky vypadají úplně jako ty nový Pirellky jen jsou lehčí, číňani zjistili že ta ocel co se do nich cpe, je úplně na ho*no tak ji tam nedávají, ale prý mají úplně stejnou funkci, nechcete je? Dám je za odvoz.

Bezpečnost HID a těchto smyšlených gum je stejná.....

[upravil dne 11/5/11 17:19 tadom]

Odesláno

Ja za seba mozem povedat, ze v 406 som mal v stretavackach normane ziarovky a tadsej som do sialkovych dal lepsie orsamky, konkretne 65W a svietilo to velmi pekne.

Odesláno

orsamky jsou super ale za tu cenu vydrží strašně málo přečti si recenze každej píše že do roka je po nich a to za 4 žárovky za 1000,- Kč je prostě málo.

Odesláno

A kolik tě vyjde za rok nafta, když se ti zdá moc koupit 1x za rok žárovky za 500,- ? (v dálkovejch ti vydrží metrák let) :aut

post-2095-14109617207817_thumb.jpg

Odesláno

Neboli to nightbrakery, tie som mal tiez, ale zavodne Osramky, vykonnejsie, 65W miesto standardnych 55W ale stal eto nie je 110W co uz je smrt pre elektriku do svetiel. a stali 5 eur kus ;)

Nasiel som ich dufam ze to nebudete brat ako reklamu

http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-osram-rallye-vyssi-vykon/zarovka-osram-rallye-h7-12v-65w-patice-px-26-d-s46320467

A samozrejme isli do dialkovych nie do stretavacich svetiel. Lebo ked uz clovek dava dialkove tak asi potrebuje vidiet poriadne pred seba.

[Edited on 12/5/11 14:31 paric]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...