Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Natáčení ve filmu s vašim autem(slušně vydělaný penízky)

Recommended Posts

Odesláno

no jasne, tak bacha na to, co podepisujes, ale to plati vsude, nejen tady :D

Odesláno

Tak to vypadá že si dáme takovej mini sraz peugeotů a na rozdíl od ostatních srazů tady nám dají ještě pár kaček, jídlo a pití k tomu:D:D

Sem zvědavej co se z toho nakonec vyklube;)

Odesláno

Na každý natáčení se podepisuje jiná smlouva....Tzn každý den.Ta smlouva je platná jeden den...Je tam např.že se nesmí fotit,natáčet atd.zdělovat info o natáčení na facebooku,twiteru atd.A taky je tam že maš havarijní připojištění na ten den s 0%spouúčastí..Tak to bylo aspon minulý rok...Nevim jak tento

rquote=1195489&tid=91342&author=h4wk3y]jen jeste nejak nechapu jednu vec... kdyz by me s autem chteli, tak tam prijedu, dostanu 2500,- a jak tam pak musim byt dlouho?

A kdyz dostanu jednou ty penize a pak by me potrebovali znova, a ja nebudu mit cas, nebo proste neco, nebudu chtit atd, jsem vazan dal nejakou smlouvou, nebo to muze byt opravdu jednorazove?

Diky

AHA - na prvni cast uz mam odpoved - je to na 10 hodin...

[upravil dne 10/5/11 18:01 h4wk3y][/rquote]

Odesláno

No to je jasny že jen tohle..Budu ti volat já nebudu nikomu dávat vaše tel čísla...Pak vše z pc smažu až bude po všem..5eknu ti např.\"můžeš ve čtvrtek 11.6.od 6 do 18...Když jo tak bud třeba v pul 6 na štvanici,, JEN PŘÍKLAD:aut:roll

Hawkey: Jsem na tom úplně stejně, doufám, že to prostě bude, že zavolat a budou se ptát, zda mám čas ;)
Odesláno

Jak to ta vypadá tak to bude malej větší sraz;):Dje nás už cca 15.bude prdel vid...daame si do hlavy nejaky ty dobroty pak bud budem natacet nebo ne ale penize mit budem...je to fakt goood.Hlavně prostě nikoho nenutim tak když si někdo mysli že je to KEC tak at se na to radši vykaaaalí...JO A MIMOCHODEM JÁ Z TOHO NEMÁM ANI KORUNU ZA TO ŽE MU SEŽENU AUTA..MOŽNÁ MI MAX ZAPLATÍ 600 KČ ZA PAUŠÁL...A SAMO 2500KČ ZA DEN.Jako ostatní:o;)

Odesláno

No to je jasny že sem tě tam dal SCRATCHY.....Všechny fotky co mi přišli na e-mail sem si poznamenal,,,neboj sa Bohušu...:D:D...to je jasny mam složku frantíci a je tam 25 aut...pořebuje jich minimalne 40-60 mi řikal n aty hlavni natáčecí dny..samozřejmně schání taky..:grr

Odesláno

Tak to je jasny..Na tohle jsem taky opatrnejjj...Hlavne nejsou tam žádný malý písmenka:D:o:P

no jasne, tak bacha na to, co podepisujes, ale to plati vsude, nejen tady :D
Odesláno

píšeš 2500 na den, to znamená, když si nás pozvou třeba na tři dny natáčení, tak za každej ten den dostanem 2500? Nebo nám prostě daj 2500 a holt musíme bejt připravený, že tam třeba budem natáčet tři, čtyři, pět dní za ty prachy? :)

Odesláno
Ja nevim ,ale nekdy me to tady zarazi. Pokud dotycny napise 2500/den , tak to kdyz tam budes 5 dni tak to bude 4x 2500/den = 10000. :myslim

to me taky zarazi ja bych rekl ze za 5 dni to bude 5*2500=12500 ;)

Odesláno

to bys tady D.Benny taky mohl osvetlit - bude moznost natacet i vice dni ? ja bych byl pro :) zvlast jestli bude pekne a jestli se tam sejde hodne lidi z Clubu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...