Ondra666 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 no nevím mě to smysl nedává. Má někdo jiný vysvětlení?? Citovat
jk.jajo Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 čo tak ventilator na chladiči,ak ho na volnobehu nezopína ,klíma sa ti vypne,chladí sa výparnik klimatizácie.<to bol moj prípad klima išla trvalo iba pri jazde vyžšej ako 40 km> Citovat
Vasek579 Odesláno 19. květen 2011 Autor Odesláno 19. květen 2011 Tak jsem se ptal v Peugeotu na tu klimu a pry to neni normalni...melo by to fungovat porat a nebo pri uniku chladiva by to vyplo...Asi tam pry bude nejaky problem v elektrice Citovat
Vasek579 Odesláno 19. květen 2011 Autor Odesláno 19. květen 2011 Tak jsem se ptal v Peugeotu na tu klimu a pry to neni normalni...melo by to fungovat porat a nebo pri uniku chladiva by to vyplo...Asi tam pry bude nejaky problem v elektrice Citovat
Ondra666 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 a na cenu elektroniky co je na větráku nebo větráku ses asi neptal viď? nic jiného by to asi nemělo být. Citovat
Vasek579 Odesláno 20. květen 2011 Autor Odesláno 20. květen 2011 neptal,ale pry to nemusi byt elektronika...treba jen vadny kontakt...pristi tyden zjistim kolik stoji ta elektronika... Citovat
winco Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 no ja mám neaky podobyn problem a nikto nevi kde je problem tak se obratim tu na vas panove po štarte sa vetrak klimý (vnutorny v interieri) zapne na plno tak 2-4 sekundy a potom vypne a nejde regulovať sila fúkania ale klima ide (kuri/chladi) lebo čim rýchlešjšie ideš tým viac sa vhaňa vzduch do vnutra a je citiť jak ide chald alebo teplo z mriežky. No niekedy sa po štarte vetrak nepusti vobec ani na tých par sekund a problem ten isty. A niekedy sa zas pusti uplne normálne. regulaica sily fukania všetko uplne normálne ide. som počul názor, že môžu byť zle uhlíky na ventilatore. No som meral privodne napätie na ventilatore a ked ho zopne a ide tak normálen 12V tam je a ked ho nezpne tak tam neni vobec napätie a cez diagnostiku (peugeot planet) mohol uplen v pohode regulovať otačky aj zapínať vypinať ventilator kedy chce takže chyba v uhlikoch nebude a ani v počiači klimatizacie nie je žiadna chyba. no prevažne to blbne v lete...v zime to išlo na 99% stale sem tam sa stalo asi každe 30 naštartovanie, že to nespravilo no to 31. už chytilo. neviete mi prosím niekto hodiť neake napady...už som zufali z toho..... jedna sa o peugeot 307 s vinkom čo mám v popise Citovat
siskin Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Mam presne tento isty problem. Sledovanim som zistil ze to robi len ked je teplota okolia vacsia nez 25 stupnou. Pokial je mensia tak klima slape ako hodinky. Cize cez zimu, jar, jesen ide bez problemov. Akonahle to vonku stupne nad 25 tak klima ide do strajku. Skuste si to odsledovat. Ja si myslim, ci nemoze byt problem s cidlom ktore je vo vnutri v kabine. Co vy na to ? no ja mám neaky podobyn problem a nikto nevi kde je problem tak se obratim tu na vas panove po štarte sa vetrak klimý (vnutorny v interieri) zapne na plno tak 2-4 sekundy a potom vypne a nejde regulovať sila fúkania ale klima ide (kuri/chladi) lebo čim rýchlešjšie ideš tým viac sa vhaňa vzduch do vnutra a je citiť jak ide chald alebo teplo z mriežky. No niekedy sa po štarte vetrak nepusti vobec ani na tých par sekund a problem ten isty. A niekedy sa zas pusti uplne normálne. regulaica sily fukania všetko uplne normálne ide. som počul názor, že môžu byť zle uhlíky na ventilatore. No som meral privodne napätie na ventilatore a ked ho zopne a ide tak normálen 12V tam je a ked ho nezpne tak tam neni vobec napätie a cez diagnostiku (peugeot planet) mohol uplen v pohode regulovať otačky aj zapínať vypinať ventilator kedy chce takže chyba v uhlikoch nebude a ani v počiači klimatizacie nie je žiadna chyba. no prevažne to blbne v lete...v zime to išlo na 99% stale sem tam sa stalo asi každe 30 naštartovanie, že to nespravilo no to 31. už chytilo. neviete mi prosím niekto hodiť neake napady...už som zufali z toho..... jedna sa o peugeot 307 s vinkom čo mám v popise Citovat
Vasek579 Odesláno 21. květen 2011 Autor Odesláno 21. květen 2011 ...a dela to automat klima a nebo i eco?? jeste by to chtelo vyzkouset nedavat ventilator na plne pecky,ale hned po nastartovani mu ubrat otacky...ptal jsem se v peugeotu a je treba vyzkouset vsechno.Myslim,ze je pravda,ze me to zlobi jen pri + 25 stupnich.... Citovat
siskin Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 Mne to robi na automate aj na ecu. Vcera som uz uz nastval, vonku 30 a klima strajkuje. Zapol som klimu a isiel som sa pozriet ci sa toci ventilator. Prvych par sekund sa tocil velmi pomali a vtedy to aj trochu chladilo. Ale po niekolkych sekundach to vyplo. Volal som jednemu znamemu a ten mi povedal, ze ventilator by sa mal automaticky prepnut do dalsieho stupna a tocit sa rychlejsie aby stihal chladit. Ale kedze sa tak neudialo tak zrejme system vypol klimu. Takze chybu by sme mali asi hladat niekde vo ventilatore. Na servis boxe som nasiel tento obrazok na ktorom je nakreslena ele. srinka (pozicia c. 6) Zrejme bude problem niekde tam Citovat
winco Odesláno 22. květen 2011 Odesláno 22. květen 2011 no lenže mne štrajkuje ventilator ten čo vháňa vzduch do kabiny a nie ten na sahare....ale včera som kontroloval aj kontaky na sahare kedže mi ostava vysieť aj po vypnuti motora a beži tak aj celu noc v kuse.....a neako som to tam pomrvil a sahara zatim neostala visieť poslende 3 ľtartovania a klima fukala mne klima chladi aj ohrieva tak ako ma len nefuka Citovat
PSK Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Mám úplne rovnaký problém. Pri vyššej teplote vonku (+25), je jedno či je ECO alebo AC, ventilátor kúrenia po štarte do max. otáčok, za chvíľu vypne, 5-6 minút nič (niekedy aj viac), potom na chvíľu sa zapne a tak sa to opakuje. Lámem si stým hlavu už dlhšie, no nevyriešil som to. Mám podozrenie na riadiacu jednotku klímy. Len stojí cca 430,-Eur. Chcelo by to vyskúšať vymeniť ju. Citovat
winco Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 no ja som kupil druhu a robi to stale takže moju staru ti možem za neaku cenu predať......a v diagnostike mi na RJ klimi neukazalo žiadnu chybu či pri tej starej alebo novej no mám panel s dvojzonovou klimou (2 kolečka na regulaiu teploty) Citovat
PSK Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Len ja mám ešte jeden problém, ktorý asi súvisi s tým prvým. A to je nefunčné kúrenie v prechodnom období. V zime žiaden problém, v prechodnom období niekedy kúri, niekedy nie. Ventilátor ide vždy, len fúka studený vzduch, hoci mu pridám na 38. Bol so na test u Peugeot, samozrejme že nič. Neautorizovaný servis mi povedal, že riadiaca jednotka motora si myslí, že chladiaca zmes ma 80 st.C a riadiaca jednotka klímy ma informáciu, že chladiaca zmes má mínus 40 st.C. Takže to môže súvisieť. Riadiacu jednotku klímy by chcelo najprv vyskúšať. Len neviem, či neexistuje sto verzii. Citovat
Vasek579 Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 vi nekdo neco o ridici jednotce klimosky?? ja se priznam,ze teda vubec... Citovat
Ondra666 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 to by měla být ta na tom větráku ne?? když vyndáš větrák je tam okolo motoru takovej plast s konektorem( já mam 5ti konektor) ten jde sundat. Jestli se nepletu to by měl být ten xindl co dělá tu neplechu ale nejsem si jistej kvůli tomu že nemam přístup k tomu dílu. Vasek579-koukam že jsi to taky ještě nevyřešil. Citovat
Vasek579 Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Nevyresil...stale to jeste zkoumam.prisel jsem na to,ze to dela jen na polohu AUTO nebo EKO ihned po nastartovani a pote co nabehne ventilator na plne pecky.Pokud ale ihned po nastartovani uberu vetrak,tak vse funguje jak ma a nic se nevypne.... Citovat
Vasek579 Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Nevyresil...stale to jeste zkoumam.prisel jsem na to,ze to dela jen na polohu AUTO nebo EKO ihned po nastartovani a pote co nabehne ventilator na plne pecky.Pokud ale ihned po nastartovani uberu vetrak,tak vse funguje jak ma a nic se nevypne.... Citovat
peter100 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Mal som podobný problém, raz vnútorný ventilátor fungoval normálne, inokedy na chvíľu plné otáčky a potom už nič. Po naštartovaní už išiel normálne. Mal som vadnú výkonovú jednotku pre ventilátor. Výmena stála cca100 €. Robil to Peugeot Trenčín. Bol som spokojný. Citovat
Ondra666 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 mě to přestane jít i když nastartuju zapnu topení a okamžitě ho dam třeba na druhou vrtulku. Jo to jak myslím bude asi ta výkonová jednotka. ale na netu mi nic nenaskakuje když to tam zadám. Zkusim bazary a rovnou to tam odskouším. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.