Přejít na obsah

peter100

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ostrov pri Piešťanoch
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

peter100's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahojte, mám automatickú dvojzónovú klímu. Mal som problém s rozdelovaním vzduchu, ked pri manuálnom nastavení fúkania cez stredné výduchy, vzduch fúkal aj cez spodné výduchy. Bol prasknutý šesťhran plastového unášača. Po oprave a pri manuálnom nastavení je teraz všetko OK. Chcem sa opýtať, kam Vám klíma nastaví fúkanie ak sú nasledovné podmienky: vonkajšia teplota cca 21C, nastavená hodnota na klime 21,5, vnútorná teplota cca 21-22C, klíma je v automatike. Klíma nastaví fúkanie na nohy alebo na stred?
  2. peter100

    Nahle vypadky vykonu 1.6HDI

    To harvi_tn: Podarilo sa Ti vyriešiť ten problém?
  3. peter100

    turbo

    Nie je to normálne. Tiež mi vymienali turbo a po nejakom čase presne vypadalo ako Tvoje - očmudené. Netesnosť bola na tiahle ktoré ovláda natočenie lopatiek.
  4. peter100

    Nahle vypadky vykonu 1.6HDI

    Áno, keďže sa závada znova opakovala, rozdodli sa vymeniť snímač aj remenicu.
  5. peter100

    Nahle vypadky vykonu 1.6HDI

    Tak toto bola moja nočná mora. Krátkodobé \"cuknutie\", týždeň pokoj, potom znova a znova... . Bol som na diagnostike u jedného pána z tohoto klubu a ten ma odporučil do Peugeotu Trenčín. Okrem iného, na diagnostike bola prechodná závada snímača vačkového hriadeľa. Po výmene snímača vačky a snímača kľukového hriadeľa závada zmizla. Po 3/4 roka začalo autíčkom znova cukať. Po dobrej skúsenosti som znova navštívil Peugeot Trenčín, diagnostika bez závad. Po menšom tápaní - kontrola sitka v nádrži, vymena riadacej elektroniky, sme sa znova zamerali na snímač a remenicu kľukového hriadeľa. Po výmene snimača a remenice auto prestalo cukať. Cukanie motora u mňa vyriešila výmena snímača a remenice kľukoveho hriadeľa. Musím pochváliť Peugeot Trenčín.
  6. peter100

    klima P 307

    tu som našiel schému http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=48570&page=2 menené: 02 6441 S7 - 01 MODUL http://www.preisroboter.de/ergebnis22892036.html
  7. peter100

    klima P 307

    Mal som podobný problém, raz vnútorný ventilátor fungoval normálne, inokedy na chvíľu plné otáčky a potom už nič. Po naštartovaní už išiel normálne. Mal som vadnú výkonovú jednotku pre ventilátor. Výmena stála cca100 €. Robil to Peugeot Trenčín. Bol som spokojný.
  8. peter100

    problém s tempomatem

    Mal som tento istý problém z tempomatom. Diagnostika napísala: \"Prechodná závada. Signál brzdového spínače Koherence * brzdovemi spínaci\" . Presne som hlášku opísal z diagnostiky aj z pravopisnými chybami. Po výmene spínača 35,45 €, bez problémov.
  9. Ahojte, má niekto diagnostiku v okolí Piešťan, potrebujem zistiť kedy bola posledná regenerácia FAPu. Dík.
  10. Niekoľko krát som natankoval Tesco, a bol problém. Auto trhalo. Uz nikdy viac Tesco . Momentalne Agip, Shell, vynimočne Slovnaft.
×
×
  • Vytvořit...