Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Odesláno

Y2K:vím,že je to trošku zapadnutý ale to budu řešit až možná někdy hlavní teď je že to mám zapsaný a k zemi to možná pujde příští rok letos už ne a na zimu už vůbec.A max o 25mm.

Stifler: jen typový list a s tím jsem šel na STK tam proběhla prohlídka zda to souhlasí a pak na magistrát a tam jsem si to pak nechal zapsat do velkýho TP.

[upravil dne 17/8/2011 od John]

Odesláno

no neviem tych 2,5 cm kde zozenies :myslim

akoze ja to mam nizsie a musim povedat ze ziadny problem s tym nemam, teda s tym prejazdom hocikam...aspon zatial teda no

Odesláno

Y2K: 25mm dosáhnu velice jednoduše pružinama od Eibachu.A víc nechci kvůli našim kvalitním silnicím a pak bych se nedostal na chatu :D

[upravil dne 17/8/2011 od John]

Odesláno

jaaaj taak

ja mam furt v hlave len weitec alebo podobne znacky ;)

no ano, cesty su zle...ale ako vravim, nikdy som zatial problem s vyskou auta nemal :P

ale zas ja toho najazdim ze ano :D

Odesláno

JJ tak ten dělá přímo na tohle auto pružiny -25mm a je to akorát.. a já docela najezdím dost tak proto se nechci plazit po zemi :D

Odesláno

Tak mě to zas tak nevadí že jsou zapadnutý trošku.. teď mám v plánu konečně ještě zatónovat okna a docela mě láka nechat potáhnout černou folii střechu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Y2K: střecha byl jen nápad ale folie pujdou určitě na celý auto na všechny okna stejný odstín.

Jinak dneska za pomoci Ferryho zprovozněno denní svícení(automatický rozsvícení po nastartovaní) a konečně nebudu muset tak často měnit žárovičky v palubce na podsvícení a klesne spotřeba kapaliny do osřikovačů :D

• O 3 týdny později...
Odesláno
... klesne spotřeba kapaliny do osřikovačů :D

Já to řešil tak, že jsem vždycky za jízdy zhasnul světla, pak ostřikoval a nakonec zase rozsvítil. :D A kupodivu žárovky ani nepraskaly. :D

Odesláno

mam tiez automaticke rozsvecovanie a je to samozrejme 100 krat pohodlnejsie,jednak kvoli ostreku okna a jdenak ze mam xenony a vypinat a zapinat svetla kvoli ostreku sa mi zda na zataz vybojek

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dnes pokořeno 120tis km :)

post-1871-14109620097445_thumb.jpg

Jinak po včerejší projiždce na něměcký dálnici mi dost brzo čeká výměna předních kotoučů a desek... na to že jsem měl v planu dojet desky :( ale co alespoň už tam bude konečně pořádný kotouče a desky.

Odesláno

spis test brzdnych schopnosti :)

ja minulej tyden v nemecku na tacho pokoril 300 000km :) a zrovna jsem to prosvihl a nestihl vyfotit :(

[upravil dne 5/10/11 21:26 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...