Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Odesláno

Miza : věř,že níž už nejdu na těch pružinách se SACHS pružinama to je tvrdý dost...a sedí to jak přikovaný.SPZ půjde pryč časem rámeček a zatím na šroubky a pak s novou SPZ mamut :D

Odesláno

tede, mě zase víc seděj v tý černý perleti... potkal jsem stříbrné coupé se stříbrnejma zrcátkama a přišlo mi to jak shrek... vubec to nebylo na tý stříbrný hezky... ty černý jsou tomu určený a seděj tomu nejvíc...

Odesláno

Osobně se mi zas líbí ty černý zrcátka(origo)..a v barvě mě to kór k tý mojí barvě lucifer nesedne.Každej má jiný vkus...

Ducatista: neboj znak vepředu zůstane určitě.Zadek by se mi líbil bez,ale nechci zasahovat do karoserie.

Odesláno
tede, mě zase víc seděj v tý černý perleti... potkal jsem stříbrné coupé se stříbrnejma zrcátkama a přišlo mi to jak shrek... vubec to nebylo na tý stříbrný hezky... ty černý jsou tomu určený a seděj tomu nejvíc...
Pod tohle se taky podepíšu!!! :super:papa

Já prostě nedám dopustit na origo stav. ;)

Odesláno

Možná ty zrcátka dávaly černý z toho důvodu, že chtěli, aby v nich bylo něco vidět a proto si nemohli dovolit nějakej super designovej úlet, ale zároveň nechtěli, aby to zrcátko vystupovalo z obrysu a kazilo tak elegantní linky toho Coupe, takhle když se na to podíváš, tak tím, že to zrcátko je co nejmíň vidět krásně vystoupí design celýho auta. A tím, že ten plast není levnej matnej šmejd, tak to nevypadá ani jako nějaká social verze, když se soustředíš na detail toho zrcátka... Za mě na Coupe jedině černá;)

Odesláno

odee: taky si myslím,prostě ty černý(perleť) zrcátka ke coupé sednou.Několikrát jsem viděl nalakovaný zrcátka na coupé a jako celek se mi to nelibilo.

Jinak konečne vyměněna páčka (za novou) na ovládaní rádia pod volantem a zase můžu přesně zesilovat hlasitost aniž bych si přepnul písničku :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pár novinek: Objednáno na příští týden odbrždění na brzdě Maho LPS3000 v Brně a možná i lehká úprava ŘJ :) pak se uvídí co dál.

Odesláno

Tak doufám že se pochlubíš :super

PS: jaxme se kdysi bavili, už se ti povedlo nějako vysledovat, jestli má to sání vliv na spotřebu?

[upravil dne 2/8/13 16:33 od Ducatista]

Odesláno

Ducatista : jj dám vědet určitě...jinak Simota a spotřeby podle mě stejná...Po výměně lambád už zas jezdím vpohodě i pod 9l/100km kombinovaně.Jinak Simotu budu teď o víkendu poprvé čistit,už s ním mám najeto skoro 8tis km.Tak ať je pěkně čistej zas.

Odesláno

Tak máme odbržděno.Na to jaký bylo dneska vedro,tak supr.Odbržděno 155kw a 294nm.Jsem spokojený pozná se když je solidní chlazení a kvalitní brzda.Oproti měření na stejný brzdě (MAHA 3000)na Jarově před 2lety kde se naměřilo v úplné serii bez výfuku atd. 150.6kw a 282nm rozdíl je :)

post-1871-14109632709258_thumb.jpg

post-1871-14109632710552_thumb.jpg

[upravil dne 8/8/2013 15:35 od John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...