John Odesláno 20. červenec 2013 Autor Odesláno 20. červenec 2013 Miza : věř,že níž už nejdu na těch pružinách se SACHS pružinama to je tvrdý dost...a sedí to jak přikovaný.SPZ půjde pryč časem rámeček a zatím na šroubky a pak s novou SPZ mamut Citovat
Mizlerek007 Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 uplně pryč nesmíš se toho bát Citovat
John Odesláno 20. červenec 2013 Autor Odesláno 20. červenec 2013 Kdyby se dala jen úplně malá SPZ jak je to v některých státech možný bylo by to supr. Citovat
Ducatista Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 máš to pěkně vyleštěný a ty třmeny tam fakt pěkně svítí a ten znak tam rozhodně nech Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 moc pěkný kousek,ale za mě to trochu kazí ty černý zrcátka...zrcatka v barvě by bylo jiný kafe.... Citovat
Print Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 charlie: presne taky nechapu proc je pezot nestríkal aspon u v6 do barvy auta ..... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 tede, mě zase víc seděj v tý černý perleti... potkal jsem stříbrné coupé se stříbrnejma zrcátkama a přišlo mi to jak shrek... vubec to nebylo na tý stříbrný hezky... ty černý jsou tomu určený a seděj tomu nejvíc... Citovat
John Odesláno 21. červenec 2013 Autor Odesláno 21. červenec 2013 Osobně se mi zas líbí ty černý zrcátka(origo)..a v barvě mě to kór k tý mojí barvě lucifer nesedne.Každej má jiný vkus... Ducatista: neboj znak vepředu zůstane určitě.Zadek by se mi líbil bez,ale nechci zasahovat do karoserie. Citovat
Ducatista Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 tede, mě zase víc seděj v tý černý perleti... potkal jsem stříbrné coupé se stříbrnejma zrcátkama a přišlo mi to jak shrek... vubec to nebylo na tý stříbrný hezky... ty černý jsou tomu určený a seděj tomu nejvíc...Pod tohle se taky podepíšu!!! Já prostě nedám dopustit na origo stav. Citovat
odee Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Možná ty zrcátka dávaly černý z toho důvodu, že chtěli, aby v nich bylo něco vidět a proto si nemohli dovolit nějakej super designovej úlet, ale zároveň nechtěli, aby to zrcátko vystupovalo z obrysu a kazilo tak elegantní linky toho Coupe, takhle když se na to podíváš, tak tím, že to zrcátko je co nejmíň vidět krásně vystoupí design celýho auta. A tím, že ten plast není levnej matnej šmejd, tak to nevypadá ani jako nějaká social verze, když se soustředíš na detail toho zrcátka... Za mě na Coupe jedině černá Citovat
John Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 odee: taky si myslím,prostě ty černý(perleť) zrcátka ke coupé sednou.Několikrát jsem viděl nalakovaný zrcátka na coupé a jako celek se mi to nelibilo. Jinak konečne vyměněna páčka (za novou) na ovládaní rádia pod volantem a zase můžu přesně zesilovat hlasitost aniž bych si přepnul písničku Citovat
John Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 Pár novinek: Objednáno na příští týden odbrždění na brzdě Maho LPS3000 v Brně a možná i lehká úprava ŘJ pak se uvídí co dál. Citovat
Ducatista Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Tak doufám že se pochlubíš PS: jaxme se kdysi bavili, už se ti povedlo nějako vysledovat, jestli má to sání vliv na spotřebu? [upravil dne 2/8/13 16:33 od Ducatista] Citovat
John Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 Ducatista : jj dám vědet určitě...jinak Simota a spotřeby podle mě stejná...Po výměně lambád už zas jezdím vpohodě i pod 9l/100km kombinovaně.Jinak Simotu budu teď o víkendu poprvé čistit,už s ním mám najeto skoro 8tis km.Tak ať je pěkně čistej zas. Citovat
John Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Tak máme odbržděno.Na to jaký bylo dneska vedro,tak supr.Odbržděno 155kw a 294nm.Jsem spokojený pozná se když je solidní chlazení a kvalitní brzda.Oproti měření na stejný brzdě (MAHA 3000)na Jarově před 2lety kde se naměřilo v úplné serii bez výfuku atd. 150.6kw a 282nm rozdíl je [upravil dne 8/8/2013 15:35 od John] Citovat
Mik.e Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 velmi pěkný výsledek je vidět, že je pořád v kondici Citovat
John Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Mik.e : jj i na svoje léta atd. jede seriovka slušně Citovat
Ducatista Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Pěkně pěkně Holt \"starý poctivý\" auto... Tehdy ještě výrobci nelhali - jak o výkonu, tak o spotřebě. [upravil dne 8/8/13 09:05 od Ducatista] Citovat
John Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 Ducatista : jj pro mě asi poslední motor od PSA co pro mě stojí za investice.Ty novodobý maloobsahy pro mě už nejsou Citovat
KapriQ Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Pekne, len taka otazka, kolko cca stoji meranie vykonu auta na brzde ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.