Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
pro srovnání

je fascinujici, jak se v takove rychlosti zkracuje dohlednost ... udelat mu nekdo jen naznak prejeti do leveho, tak z neho nic nezbyde ...

ja se svezl nejrychleji jen 220 km/h ... neridil jsem, bylo to v nemecku a ridil muj nemecky kolega, byl to tusim opel omega s motorem bmw ... no, trochu jsem znejistel :)

Odesláno

BV406: možná by ses divil, paradoxně i z těch 250km/h je na 130ti za strašnou chviličku - ta \"muší\" váha dělá strašně hodně... Ale hodně už pak záleží na postřehu a reakcích.

Podotýkám videa jsou z Německých dálnic ;)

a tohle není sportovní motorka a nemá opravdu sportovní brzdy - je to spíš cestovní sport a schválně sleduj tachometr a reakce, když zpomaluje za tím autem ;)

[upravil dne 6/5/2011 23:23 Pata]

Odesláno

nezlobte se nikdo na mě, ale lidi kteří takhle jezdí na cestách a VĚDOMĚ ohrožují ostatní řidiče, nejsou řidiči ale überkreténi a sebral bych jim řidičáky....a v případě, že v této rychlosti způsobí nehodu, tak bych jim k trestu přidal ještě jako bonus něco z Ameriky. Tam, pokud někdo takhle nezodpovědně způsobí nehodu a nedejbože někoho zabije, tak se dostává k trestu ještě prácičku v podobě pomocníka některé místní firmy pro uklízení po autonehodách atd....hlavně po těch brutálních....aby si uvědomili jaký následky má taková jízda.....věřím tomu, že by na cestách bylo potom bezpečněji. Nehledě na to, že tam mají za usmrcení při autonehodě úplně jiný tresty. Nemám rád takový hovada na cestách........:grr

Odesláno

okrem toho ze nesiel deklarovanou rychlostou, 70% celeho videc isiel dole kopcom... o tom ze ohrozil ostatne zivoty pomlcim.. ze ohrozuje ten svoj mi neprekaza...

k tej rychlosti... je nam vsetkym jasne ze 290~300km/h vyzera troska inac... :P

[upravil dne 10/5/11 16:41 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...