Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No pěkný, ale nedomnívám se, že byl 290 km/h ... to ty okolní auta nemíjí zas tak rychle, když by měly jet 130. Já jsem tak rychle opravdu nejel, ale ten rozdíl v rychlosti by musel být mnohem značnější. :myslim

Pokud to je fakt reál, tak to potěš koště ... přidělat mu křidélka, tak vzlétne ...

Odesláno

jo, bude to fake ... viz toto: http://www.stream.cz/video/582256-280-km-h-na-dalnici-d11-predjizdeni-kamionu-zprava

Tady bych té rychlosti opravdu věřil ... navíc jede o trochu pomaleji než na videu výše a auta míjí jaksi o dost rychleji ;)

Edit: Nechci toto video chválit, to fakt ne. protože to se pak člověk musí bát předjíždět v rychlosti 130, protože tohoto blba v zrcátku přehlédne ... nebo alespon neodhadne tu rychlost

[upravil dne 5/5/11 23:05 MilanF1]

Odesláno

Někdo pod tím videem píše, že podle kilometrovníků, ta rychlost odpovídá.

Spíš mě štve, že tam ohrozil nejméně dvakrát ostatní řidiče:grr

[upravil dne 5/5/11 23:09 Lví-ček]

Odesláno

AKCZ: možná že i to ... pustím si nějaké video s F1 a můžu porovnat ;)

http://www.youtube.com/watch?v=6l_uhy8NEWc

Video začíná na cca 320 km/h, na konci cílové rovinky na Monze cca 360 km/h, za šikanou Variante del Rettifilo v pravotočivé zatáčce Curva Grande cca 300 km/h a před Variante della Roggia lehce přes 340 km/h. Dál to nemá smysl popisovat ;)

Odesláno

no podle mě je to taky pěkná kr.vina aby jel 290, o víkendu jsem se byl povozit na kámošově nový motorce, a z vlastní zkušenosti vím že když už jedete přes 200 tak by to byl jinej kalup, nehledě nato že při 270 už je všechno kolem rozmázlý a splývá to, jen se někdo nudil doma u pc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...