agresssor Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Zdar lidi, dneska se mi stala divna vec auto sem pomalu nenatocil, zhavil sem 4x za sebou a auto jen skytlo a hned chciplo. po 5 minutach mi naskocilo ale s tim ze zezacatku na tri valce a aqz po pridani plynu chytlo normalne... Nevim s cim by to mohlo souviset ale rozvody mam delany pred 60 tkm, zhavicky sem delal v prosinci. Btw kde najdu rele zhaveni ? Diky za pripadne postrehy a rady... Citovat
Stuchy Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 nevím jestli to s tím může souviset ale něco podobnýho se mi stalo na 405 byla sice benzinová ale tím jak jsem otočil 4x klíčkem tak to natlačilo moc paliva ..... Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 to Stuchy, u 1.9TD tohle opravdu nehrozi, tam si palivo saje vstrikovaci cerpadlo a neni tlaceno z nadrze podavacim cerpadlem kdyz uz neco s palivem, tak to spis, ze by padala nafta a byl zavzdusnenej filtr [upravil dne 5/5/11 13:26 Ferry] Citovat
106sťák Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 ahoj toto se mi stalo taky ,před technickou sem chtěl jet a tak nastartuju a nechtěl chytnout a když chytl tak krátce,mrkni na ten balonek esli není stlačenej,já měl totálně zas..... palivák,po výměně v poho,svítí ti kontrolka motoru?mě svítila Citovat
agresssor Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Kontrolka motoru mi nesviti.... Me prijde ze tam palivo jde ... Citovat
švícko87 Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Jak píšou kluci,vyzkoušej si před nastartováním \"namačkat\" balonek až bude tvrdý,pak třeba bude po \"závadě\",měl jsem ten samý problém,z ničeho nic to začlo špatně chytat....Výměna balonku pomohla a auto chytá jako za mlada Citovat
agresssor Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 nebyla ta nafta zamrzlá? Neni mozny dava aditiva proti mrazu )) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.