dodo407sw Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Dnes sa mi pocas jazdy rozsvietila kontrolka motora z chybou depolution system faulty,je to fap? Po 400km zmizla a uz nesvieti. Aky je rozdiel medzi antipolution a depolution? Auto islo v pohode, ziadny nudzovi rezim. [upravil dne 4/5/11 20:40 dodo407sw] Citovat
kubikula6 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 at me nekdo kdyztak opravi, ale podle vlastni zkusenosti: muze se to tykat FAP, ale nemusi. mně se rozsvítila i v případě, že jsem měl prázdnou nádrž, protože mi špatně ukazovalo množství paliva ( pak podle dia , závada na palivovém systému), jednou se mi to zase rozsvítilo samo a nic se nedělo, po 2 dnech stání hláška zmizela Citovat
dodo407sw Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 nadrz som mal plnu a hlaska zmizla sama po 400km prejazdenych (250km po dialnici na 3000 ot/min 135km/h) Citovat
Vlado-77 Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 mne sa raz rozsvietila na dialnici. Cital som o tom a takisto viac ludi pisalo ze im to urobilo na dialnici ked tomu privelmi \"prikurili\". Mne to napisalo a isiel som asi bez turba. V servise mi povedali to co som precital aj na forach. Ze skusia zmenit software ak je k dispozici novsi a malo by to byt OK. Tak aj bolo. Dali novy SW, vsetko zmizlo a vratilo sa do normy. Citovat
micki407 Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Přesně tak může to být víc věcí, dia určitě řekne víc, ale jak už jsem se tu někde na fóru zmiňoval mě se to přihodilo taky ta samá hláška a kontrolka motoru při předjíždění, ale nic se nedělo auto šlapalo normálně dál a asi po 100 km padlo do nouzáku. Dlouho jsme s mechanikem bádali co by to mohlo být, protože dia nám to neřekla úplně konkrétně, ale když jsme to projížděli tak podle naměřených hodnot jsme došli k závěru že by to mohl dělat palivový filtr a tak to i bylo filtr jsem vyměnil a byl klid. Citovat
dodo407sw Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 no skusim ist dia... ale neviem ci daco ukaze ked vsetko je zas ok... dam vediet... Citovat
Vlado-77 Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 no skusim ist dia... ale neviem ci daco ukaze ked vsetko je zas ok... dam vediet... Sa dohodni na DIA z clenom Uepepe. Som bol u nho v Jarovniaciach. Je v pohodak a ochotny. Okrem podrobnej DIA mi cekol aj vetntilator cez test ci funguje. Citovat
alihen Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 ty jazdis bez chladenia? ci uz mas vrtulu chladica? Citovat
dodo407sw Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 jazdim uz 2 tyzdne bez chladenia ale zatial ani raz sa mi motor neprehrial, akurat som sa bal ze co pocas regeneracie fap, ale pohoda Citovat
Vlado-77 Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 jazdim uz 2 tyzdne bez chladenia ale zatial ani raz sa mi motor neprehrial, akurat som sa bal ze co pocas regeneracie fap, ale pohoda dodo407sw - Testovaci pilot Peugeota Citovat
dodo407sw Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 jazdim uz 2 tyzdne bez chladenia ale zatial ani raz sa mi motor neprehrial, akurat som sa bal ze co pocas regeneracie fap, ale pohoda dodo407sw - Testovaci pilot Peugeota mas pezota kremovej farby? z ktoreho si sidliska len tek pre zaujimavost Citovat
Vlado-77 Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 chces mi ho poskrabat? Mam taku istu farbu ako ty. som zo sekcova. Mimochodom apropo adresa- viem ze je to , ale dobra vec je ta google mapa clenov clubu. dobre by bolo ak by sa tam aktualizovalo viac figuriek. z vychodu sme tam len traja ci styria. Citovat
dodo407sw Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 poskrabat??? nikdy... co si... Citovat
Judes Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 dobra vec je ta google mapa clenov clubu. dobre by bolo ak by sa tam aktualizovalo viac figuriek. z vychodu sme tam len traja ci styria. Lenže to ostatný členovia musia napísať do tohoto vlákna Kurtovi aby boli na mape členov. Citovat
dodo407sw Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 hej uz som napisal... Vlado-77 mi poslal vlakno v SZ. Kazodpadne toto vlakno bolo o rozdiely medzi ANTIPOLUTION a DEPOLUTION a nic som sa nedozvedel Citovat
DanculD Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Ked mi blbol EGR a \"osolil\" som to, tak som mal hlasku depollution faulty. Ostatni pisu, ze antipollution im to pisalo, ked bol upchaty FAP. Citovat
GeorgeBaker Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 U mojej 407 sa Depolution faulty zobrazí zároveň s rozsvietením kontrolky MIL,a jedná sa o hocijakú chybu motoru (z manuálu k 406 - motor kvôli chybe nepracuje efektívne a zvýšené emisie môžu poškodiť katalizátor). Antipolution faulty sa ukazuje keď je problém s niečím okolo FAP-u - ucpaný filter, zlé snímače, niečo s aditívovaním a tak... Citovat
petk Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Dobře jeden den mi ukázal počítač olejničku a psal něco o oleji a druhej den mi napsal Depolution faulty myslíte že to má něco společnýho třeba množství oleje ? Citovat
dodo407sw Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 vcera mi nabehla chyba Depulution... a po dni zmizla, zhodou okolnosti ked som siel ku kamosovi na dia... na dia vybehlo docasna chyba nieco z elektromagnetickym ventilom pri turbe... ako hovorim, sama zmizla... Citovat
dodo407sw Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 dnes mi opat vybehla ta chyba ze tipujem do tretice to bude opat rovnaky problem, docasna zavada na elektromagl. ventile... bude to treba menit alebo co?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.