Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám taký problém že mi nefunguje ostrekovač predných okien....keď ho zapnem tak hučí ale nestrieka...pozrel som pod kapotu a vyzerá to tak že keď ho zapnem on vodu z nádržky cez tú priesvitnú hadičku natiahne ale nejde už dalej ...budem vďačný za každú radu :-)

Odesláno

Pravdepodobne budeš mať bordel v nádržke a motorček sa ti upchal. Motorček vytiahni, v nádržke zostane diera a vypláchni ju, potom prefúkni motorček a nasaď to všetko späť.

Odesláno

Podla toho co pises usuzujem ze mas zanesene trisky na kapote, kedze ti do hadicky motorcek vodu tlaci...skus iba stiahnut hadicky (na obrazku 15) a pustit vodu, ci ti pojde, ak hej, treba vymenit trisky (9/11).

Pokial sa snazi vrcat a vodu netaha, tak mas bordel v nadrzke, ako pisal marko :)

Odesláno

aha, to som si nevšimol, že mu motorček tlačí vodu do hadičiek, ale aj tak v každom prípade tom bude musieť prepláchnuť, lebo sa mu to bude upchávať stále.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ked uz budes kupovat nove, tak kup s Citroen Xsari ... Pasuju tam perfektne, a na rozdiel od 306 tkarskich maju rozprasovac, takze po skled sa ti to nadherne rozprskne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...