Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim dnes rano som chcel strcit CD do radia no zabudol som ze tam uz jedno CD je :mad:. ostalo v polovici tak som mu pomohol trosku nasilu a obe CD tam ostali... tlacitko vysunutia CD prestalo reagovat :( da sa s tym este nieco robit alebo mozem zhanat nove radio?? stalo sa uz niekomu nieco podobne?

Odesláno

A myslíš, že v servise to ako vyberú, tiež len tak. Alebo zoberú kus drôtu s háčikom na konci a budú skúšať vyrvať ho von. Veď keď sa niečo dodrbe hodia to na teba.;)

[upravil dne 4.5.2011 09:54 AnotherOne]

Odesláno

jj, strč tam klince na priemer tej dierky a vytiagni rádio von. Odskrutkuj vrchný kryt a nejako sa s tým pohraj.

Inak už keď ti tam nešlo to CD, na čo si ho tam na silu narval?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Právě se mi zaseklo CD v rádiu.

Nejde ani spustit ani vyndat. Zkoušel jsem ho dolovat dlouhou pinzetou a taky nic.

Rádio tedy musím nějak vydělat a rozebrat? Přemýšlel jsem, zda by třeba nepomohlo nějak resetovat rádio, resp. vytáhnout pojistku, ale nenašel jsem v manuálu, která pojistka to je?

Odesláno

Právě se mi zaseklo CD v rádiu.

Nejde ani spustit ani vyndat. Zkoušel jsem ho dolovat dlouhou pinzetou a taky nic.

Rádio tedy musím nějak vydělat a rozebrat? Přemýšlel jsem, zda by třeba nepomohlo nějak resetovat rádio, resp. vytáhnout pojistku, ale nenašel jsem v manuálu, která pojistka to je?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...