dalibor307 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Zdravim dnes rano som chcel strcit CD do radia no zabudol som ze tam uz jedno CD je . ostalo v polovici tak som mu pomohol trosku nasilu a obe CD tam ostali... tlacitko vysunutia CD prestalo reagovat da sa s tym este nieco robit alebo mozem zhanat nove radio?? stalo sa uz niekomu nieco podobne? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Nejde vybrať ani jedno ručne? Tlačidlom to určite nepôjde keď sú tam obe narvané. Citovat
dalibor307 Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 ved to ze keby to slo rucne tak by som ho vybral problem je ze je celym objemom vnutri Citovat
AnotherOne Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Tak to pomôže len rozobrať, odkrytovať a pomôcť mu ručne. Je šanca, že to potom ešte bude fungovať. Citovat
dalibor307 Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 jaaaaj som ja teda dilino :mad: da sa vybrat aj bez toho aby som s tym musel do servisu? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 A myslíš, že v servise to ako vyberú, tiež len tak. Alebo zoberú kus drôtu s háčikom na konci a budú skúšať vyrvať ho von. Veď keď sa niečo dodrbe hodia to na teba. [upravil dne 4.5.2011 09:54 AnotherOne] Citovat
dalibor307 Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 skusim ho nejak vytiahnut ale obavam sa ze ten mechanizmus vysuvania cd bude dodrbany Citovat
Vítek1 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 musis vytahnout radio a oddelat mu horni plech Citovat
dalibor307 Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 jak ho vytiahnem? musim strcit daco to tych dierok co su v rohoch? Citovat
marko306 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 jj, strč tam klince na priemer tej dierky a vytiagni rádio von. Odskrutkuj vrchný kryt a nejako sa s tým pohraj. Inak už keď ti tam nešlo to CD, na čo si ho tam na silu narval? Citovat
dalibor307 Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 co ti mam na to povedat som dilino ponahlal som sa tak som don strcil silnejsie vobec som si neuvedomil ze tam mam CD docerta Citovat
dalibor307 Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 tak som to CD vytiahol uplne tenkymi noznickami od manikury ziadne vyberanie radia...CD player bavi ako keby sa nic nestalo Citovat
AnotherOne Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Čo som vravel, ten mechanizmus je blbuvzdorný. Citovat
dalibor307 Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Čo som vravel, ten mechanizmus je blbuvzdorný. hehe AnotherOne kiezby vsetko bolo take blbuvzdorne :D Citovat
Jirka_zl Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Právě se mi zaseklo CD v rádiu. Nejde ani spustit ani vyndat. Zkoušel jsem ho dolovat dlouhou pinzetou a taky nic. Rádio tedy musím nějak vydělat a rozebrat? Přemýšlel jsem, zda by třeba nepomohlo nějak resetovat rádio, resp. vytáhnout pojistku, ale nenašel jsem v manuálu, která pojistka to je? Citovat
Jirka_zl Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Právě se mi zaseklo CD v rádiu. Nejde ani spustit ani vyndat. Zkoušel jsem ho dolovat dlouhou pinzetou a taky nic. Rádio tedy musím nějak vydělat a rozebrat? Přemýšlel jsem, zda by třeba nepomohlo nějak resetovat rádio, resp. vytáhnout pojistku, ale nenašel jsem v manuálu, která pojistka to je? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.