Georgino Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Ahoj, mám dotaz. Občas když jedu delší štreku, tak se mi doslova zblázní přístrojovka. Začne to tachometrem, který začne cukat, pak lítat jako blázen max - min - max atd., pak se připojí i otáčkoměr, občas i kontrolka paliva. Vysledovcal jsem, že to je tím, když je motor pořádně v tahu, když prostě má co dělat. vím že to zní divně, ale je to tak. Po dálnici třeba dlouhodobě 150 km/h nebo třeba s těžkym vlekem do kopce, v takových situacích to začne. Nevíte, ěím to může být? Jinak všechno úplne OK... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 zkontroluj kabliky k alternatoru...kamosovi presne tohle udelal fokus kdyz sme jeli na dovolenou:) no v kazdym pripade tam byl zoxidovanej kablik...zaclo to problikavanim baterie a potom presne jak pises...vsechno na pristrojovce blickalo a houckalo jako na kolotocich Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Napsán autorem Georgino Ahoj, mám dotaz. Občas když jedu delší štreku, tak se mi doslova zblázní přístrojovka. Začne to tachometrem, který začne cukat, pak lítat jako blázen max - min - max atd., pak se připojí i otáčkoměr, občas i kontrolka paliva. Vysledovcal jsem, že to je tím, když je motor pořádně v tahu, když prostě má co dělat. vím že to zní divně, ale je to tak. Po dálnici třeba dlouhodobě 150 km/h nebo třeba s těžkym vlekem do kopce, v takových situacích to začne. Nevíte, ěím to může být? Jinak všechno úplne OK... To se spatne odhaduje, koukam ze u 406tek je to celkem casta zavada, nejake to blbnuti budiku, casto si tu lidi stezujou ze jim neukazuje to ci ono, ze jim poskakuje ta ktera rucicka.Problem muze byt od spatnych kontaktu vzadu na budicich na tech dvou konektorech, pres spatne kontatky uvnitr budiku az po cele spatne budiky a taky muze byt chyba uplne nekde jinde Na hlavni strane clubu v sekci Servis je postup jak rozdelat palubku i s fotkama, a je tam postup opravy kdyz spatne ukazuje palivomer.Takze vyzkouset uvedene postupy a pokud budou spatne budiky tak shanet na vrakovistich kde se ceny pohybuji tak kolem 1500 [Editován dne 8/2/05 Ferry] Citovat
bleader Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Sehnal jsem teď palubku na 406 HDIčko, já mám ovšem 406 1.8i 16V, co myslíte, bude to nějako kompatibilní, popř. půjde to vybastlit? Véna... Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 no zalezi co mas auto za rok vyroby. Budiky z noveho modelu ( HDi ) asi nepujdou do stareho modelu a naopak. V novych modelech je totiz centralni ridici jednotka BSI ktera s tema budikama bude urcite komunikovat a ve starych modelech tahle jednotka neni. Jinak budiky z diesla stejneho roku vyroby pasujou na benzin bez problemu, akorat budes mi cervene pole od 5 do 6000 otacek misto abys ho mel od 6800 do 8000 Citovat
TITANa Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 pozor na vymenu pristrojovky. ak vymienas za pristrojovku na ktorej je najazdenych viac kilometrov tak tie sa ti nacitaju aj do jednotky BSI!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.