bopa Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Prodávám auto a ozval se mi zájemce ze Slovenska. Chtěl bych se zeptat, jak to vyřešit s přepisem, jak to mám tady odhlásit nebo zrušit, on říkal, zě doklady nepotřebuje, že to má na ND. Dík za info Citovat
Vítek1 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 oficialne nejde. musis mit eko likvidaci Citovat
bopa Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 A poud by to chtěl i s dokladama, tak postup přepisu je jaký? Citovat
marko306 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 normálne ho legálne odhlás, predaj cez klasickú kúpno-predajnú zmluvu a je už iba na budúcom majiteľovy či si ho na SK prihlási alebo nie. Citovat
bopa Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Takže to je stejný postup,jako bych ho prodával do ČR,kupní smlova, se kterou půjdu na úřad, kde ho přepíšou do velkého TP a ten mu pošlu na Slovensko? A co malý TP a SPZ? Citovat
marko306 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 no to neviem už tak postup, ale išlo mi skôr o to, že ak si ty všetko spravíš legálne tak ti to môže byť šum a fuk čo s tým potom bude. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 no a nebude z toho nahodou problem kdyz auto zustane v prepisu porad nebude prepsane ani odhlasene takze nekdo prece musi platit povinne! Citovat
rick Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Takže to je stejný postup,jako bych ho prodával do ČR,kupní smlova, se kterou půjdu na úřad, kde ho přepíšou do velkého TP a ten mu pošlu na Slovensko? A co malý TP a SPZ? Já,když jsem auto prodával,tak jsem malej TP dal kupujícímu a na dopravce jsem stihnul odhlásit na kupujícího a nahlásil ztrátu malýho TP,zaplatil navíc 100 Kč.Čili kupuj.odjel s malým i velkým TP. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.