Joozino Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 mne to iste..pri cuvani a ked vytocim uplne kolesa...pri normalnej jazde nic Citovat
maymo Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 no.. tak už sem patrím aj ja.. Po minulotýždňovej výmene spodných čapov, som si všimol, že pri vytáčaní kolies na mieste, resp. pri pomalom cúvaní s plne vytočenými kolesami, vpredu niečo pukoce. Pukot pripomína preskakovanie na dajakom ozubení, alebo \"pridretý\" niektorý čap. Komické na tom všetkom je to, že minulý týždeň som bol s autom 2x na STK. Pred výmenou spodných čapov a následne po výmene. Nik ma však neupozornil, že by na náprave bolo ešte dačo vymlátené. Na dokreslenie situácie, auto má najazdených 154000, prevažne v mestskej prevádzke, v uliciach Berlína. (cesty nic moc) Preto sa pýtam: Máte niekto skúsenosť s riešením a odstránením tohoto \"P407 fenoménu\"? Citovat
MINI Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 to pukanie robi spoj na pomocnom rame,treba to dotiahnut Citovat
janik6163 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 to pukanie robi spoj na pomocnom rame,treba to dotiahnut Môžeš prosím ťa dať obrázok a označiť spoj pomocného rámu? Citovat
janik6163 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Tu je o tom vlákno. Dík moc:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.