paťas!!! Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 zdravim pezotaky mam dotaz ohledne stahovacky ridicoveho okna.....nekdy (cim dal casteji ) se mi stane ze pri \"tahani\" okna nahoru mi okno dojede az navrch a hned samo dojede o 3/4 dolu....nahoru ho musim znova \"tahat\" postupne prerusovane az pak si pekne sedne....nevi nekdo cim to muze byt???...kamosovi to na oktavce delalo taky az mu okno spadlo a menil stahovacku.....je to neprijemne cekat kdy se muze skazit....predem diky za pripadne postrehy a rady Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 To je reakce dojezdový automatiky na nějakej odpor v pohybu. Buď suchý převody, nebo nějakej humus v drážce okna, třeba ofuky , nebo taky prostě průvan. Mně to například dělá při rychlejší jízdě a pomůže pootevřít okýnko spolujezdce, moje zavřít a pak zavřít u spolojezdce. Pokud to ale dřív nedělalo a začalo až náhle, mrknul bych se na mechanismus stahovačky, jestli nechce promazat, případně trochu klouzkem potřít sametku. Citovat
paťas!!! Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 dela to aj pri stojicim aute....a zacalo to jak byla zima nevim presne ale udelalo to sem tam...ted to dela vic....tapec se mi sundavat moc nechce ale jak bude teplo tak na to mrknu....a ohledne te automatiky v knizce pisou ze se to musi nastavit postupnym vytazenim okna nebo tak nejak...nebo to funguje futr?? Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Žeby něco někde zarezlo ? Mně se to třeba nikdy nepovedlo přenastavit podle žádných rad. Podle mně ta automatika má jednu pevnou citlivost. A třeba ani postup \"sjet s podržením tlačítka až dolů a zase vyjet až nahoru a automatika přitom nezabere\" mně při rychlý jízdě nefunguje. Prý když předchozí majitelce vykradli auto a přitom nějak zohýbali rám dveří to od tý doby neběhalo tak zlehka jako dřív. Citovat
paťas!!! Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 mozna kontakt nekde nebo fakt jenom ztuhle.....ale zajimave je ze to \"cvakne\" tak jako kdyz to vyjede nahoru a drzi akorat ze to nekdy sjede znova dolu.....aspon vim na co se zhruba zamerit....a vyskousim ze zvedavosti aj \"odpor v pohybu\" jestli se to zastavi....zatim diky Citovat
hugo.v.r. Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 To nebude kontaktem, je tam měření proudu, který při vysokým odběru přepne polaritu motoru nezávisle na tlačítku. Pokud jede motor, šťáva do něj jde. Viděl bych to na mechnickej problém. Citovat
Ferry Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 zkusit promazat bowdeny a znovu navinout lanko stahovacky, jak uz bylo napsano, je to mechanickej problem, motoru jde ztuha vytahout okno, proto ridici elektronika vyhodnoti stav jako napr. privreni prekazky do cesty okynka a samo se to stahne do bezpecne polohy (bezpecnostni prevence privreni ruky, hlavy a jinych veci) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.