Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute:), chci zatmavit na 206tce (5.dv) okna. Chci se proto optat jake s tim mate zkušenosti hlavně s předními bočnímy kolik se mužou zatmavit (aby bylo v souladu s předpisy:blablabla). A kolik máte zatmavene zadní + kufrové. Popřípadě hoďte foto a % zatmavení:myslim. Díííííííík chalani:papa

Odesláno

tak v předu aby to bylo podle zákona nesmíš mít žádný zatmavení,jinak já mám všude nejtmavší, zezačátku je to ve tmě takový dost na prd, ale jako u všeho jde hlavně o zvyk

post-19286-14109617001126_thumb.jpg

Odesláno

Takže nakonec je to fakt pravda a vepředu se už nesmí vůbec? A co s těmi, kteří už to mají legálně zatmaveno z dřívějška, to je jako OK? Tady fakt občas zůstává rozum stát...

Odesláno

Na předních přeci do určitého procenta, ale většinou výrobci už při výrobě vozidla tohoto limitu dosahují, takže v podstatě tam nemůžeš dát tmavší folie :). Nejlepší je stejně si nechat otonovat jen zadní okýnka + zadní okno - nic tím neporušuješ, vypadá to pořád dobře a nemusíš večer stahovat přední okýnka aby si viděl na semafor :aut

Odesláno

tak já jsem psal do jedné firmy a dnes mi odpověděli: cele auto natonovat foliemi stoji 3500kč (všech 5 skel) a na přední boční okýnka může jit folie se 70% prupustnosti světla... ale že to ještě ukaži na mistě jak to bude vypadat a podle toho jak už to je zatmavene z origo

Odesláno

Já jen napíšu jak to udělám já: zkontaktoval jsem přes email několik firem, co tohle u nás dělá, kolik by stálo tonování zadních bočních + zadního (3 skla), s cenama to bylo docela podobné, takže od 2500Kč (což je pěkné) do 3500Kč, víc ne. Myslím, že to jsou vše kvalitní firmy, většinou SunTek a další názvy si už nepamatuju. Ale půjdu asi do tintek.cz = dobrý cena, vypadají profesionálně, přijedou ke mně domů bez poplatku za benzin (tuším) :papa

Odesláno

Já taky koukám po zatmavení a všude mi říkali, že vpředu 70% folie, ač jsem jim vždy psal, že mám tonované z výroby. :myslim

V podstatě ti i na přední nalepí, co budeš chtít, ale nepodepíšou se pod to ...

Z AutosklaHolešovice mi napsali toto: \"můžu dát i dopředu cokoliv, ale schválená je tam jen čirá bezpečnostní fólie a nebo fólie UP 75\"

Zde na foru jsem v jenom vlákně našel, že někdo má zafoliováno od http://www.japkor.cz/cenik.html a ceny jsou jaksi hodně nízké, ale pro mě je Plzeň vcelku z ruky.

[upravil dne 2/5/11 15:32 MilanF1]

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže zatmavené už mám a je to krása!! Firmu můžu jen doporučit - přijedou až domů zdarma, poradí které folie, dají atest, a za super cenu!!!!!!

post-33739-14109617208055_thumb.jpg

Odesláno

Já mám dneska taky zatmaveno, foto hodím zítra, pokud by to někoho zajímalo :D

Jinak taky chci vidět atest na předkách, jelikož já tam mám 70% folie a skoro není poznat, že tam je :D

Jenom dodám, že jsem jel do toho Japkoru, jak jsem psal výše a cena suprová ;)

Odesláno

No tož vyfot zkus STK vyběhnou s tebou jak z horkou bramborou:D MIN propustnost je 70% na předku v tom odkazu na tu firmu je fotka jak to nemá vypadat a to je zrovna tvůj případ:P jinak mě se to líbí:papa

Odesláno

jako nebudem se hadat mám tam 35tky :D ale atest tam mám jakoby na 70tku a v kartičce tež... a jinak ta fotka trochu zkresluje vic no :)... a na stk se to nějak udělá :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...