podolak2 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 čaute:), chci zatmavit na 206tce (5.dv) okna. Chci se proto optat jake s tim mate zkušenosti hlavně s předními bočnímy kolik se mužou zatmavit (aby bylo v souladu s předpisy:blablabla). A kolik máte zatmavene zadní + kufrové. Popřípadě hoďte foto a % zatmavení. Díííííííík chalani:papa Citovat
georgegg Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 tak v předu aby to bylo podle zákona nesmíš mít žádný zatmavení,jinak já mám všude nejtmavší, zezačátku je to ve tmě takový dost na prd, ale jako u všeho jde hlavně o zvyk Citovat
Guest Džůny Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Takže nakonec je to fakt pravda a vepředu se už nesmí vůbec? A co s těmi, kteří už to mají legálně zatmaveno z dřívějška, to je jako OK? Tady fakt občas zůstává rozum stát... Citovat
Guest Džůny Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Podle všeho ne... a už jsem o tom taky kdesi cosi slyšel. Citovat
georgegg Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 no já neslyšel že by na předních sklech mohlo bejt jiný zatmavení než je z výroby Citovat
Frozz Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Na předních přeci do určitého procenta, ale většinou výrobci už při výrobě vozidla tohoto limitu dosahují, takže v podstatě tam nemůžeš dát tmavší folie . Nejlepší je stejně si nechat otonovat jen zadní okýnka + zadní okno - nic tím neporušuješ, vypadá to pořád dobře a nemusíš večer stahovat přední okýnka aby si viděl na semafor Citovat
podolak2 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 tak já jsem psal do jedné firmy a dnes mi odpověděli: cele auto natonovat foliemi stoji 3500kč (všech 5 skel) a na přední boční okýnka může jit folie se 70% prupustnosti světla... ale že to ještě ukaži na mistě jak to bude vypadat a podle toho jak už to je zatmavene z origo Citovat
Frozz Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Já jen napíšu jak to udělám já: zkontaktoval jsem přes email několik firem, co tohle u nás dělá, kolik by stálo tonování zadních bočních + zadního (3 skla), s cenama to bylo docela podobné, takže od 2500Kč (což je pěkné) do 3500Kč, víc ne. Myslím, že to jsou vše kvalitní firmy, většinou SunTek a další názvy si už nepamatuju. Ale půjdu asi do tintek.cz = dobrý cena, vypadají profesionálně, přijedou ke mně domů bez poplatku za benzin (tuším) Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Já taky koukám po zatmavení a všude mi říkali, že vpředu 70% folie, ač jsem jim vždy psal, že mám tonované z výroby. V podstatě ti i na přední nalepí, co budeš chtít, ale nepodepíšou se pod to ... Z AutosklaHolešovice mi napsali toto: \"můžu dát i dopředu cokoliv, ale schválená je tam jen čirá bezpečnostní fólie a nebo fólie UP 75\" Zde na foru jsem v jenom vlákně našel, že někdo má zafoliováno od http://www.japkor.cz/cenik.html a ceny jsou jaksi hodně nízké, ale pro mě je Plzeň vcelku z ruky. [upravil dne 2/5/11 15:32 MilanF1] Citovat
podolak2 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 Frozz, přesně do té firmy (tintek.cz) jsem psal ..a je to tak jak řikaš přijedou až k tobě domu a zdarma takže taky jdu do toho:super Citovat
podolak2 Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 takže už jsem je objednal a přijedou přišti tyden ve čtvrtek ke mě domů zdarma, stači jim jen garáž s eletrikou a světlem Citovat
podolak2 Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 takže zatmavené už mám a je to krása!! Firmu můžu jen doporučit - přijedou až domů zdarma, poradí které folie, dají atest, a za super cenu!!!!!! Citovat
Otan Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Jen pro doplnění - :papahttp://madico.cz/aktuality/stanovisko-ministerstva-dopravy-a-spoju-cr-k-tonovani-skel-vozidel/:papa Citovat
bajza206 SW Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 No nevim ten ATEST na ty přední okna bych docela rád viděl:D:D:D:D:D:o:o:o:o:o Citovat
podolak2 Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 mám ho vyfotit??? i s tou kartičku??? všechno mám Citovat
MilanF1 Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Já mám dneska taky zatmaveno, foto hodím zítra, pokud by to někoho zajímalo Jinak taky chci vidět atest na předkách, jelikož já tam mám 70% folie a skoro není poznat, že tam je Jenom dodám, že jsem jel do toho Japkoru, jak jsem psal výše a cena suprová Citovat
bajza206 SW Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 No tož vyfot zkus STK vyběhnou s tebou jak z horkou bramborou:D MIN propustnost je 70% na předku v tom odkazu na tu firmu je fotka jak to nemá vypadat a to je zrovna tvůj případ:P jinak mě se to líbí Citovat
bajza206 SW Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 A nebo ta fotka pěkně zkresluje Citovat
podolak2 Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 jako nebudem se hadat mám tam 35tky ale atest tam mám jakoby na 70tku a v kartičce tež... a jinak ta fotka trochu zkresluje vic no ... a na stk se to nějak udělá :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.