brslen Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Vsichni to zname,auto na parkovisti a cely den pere oskar , v aute na chcipnuti.Tak se chci zeptat zda jde pri odemykani stahnout vsechny okna.Nebo jde to nastavit na dia? Citovat
brslen Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 ale zda se ze to nikdo nevi.Jedine zkouset Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 vytazeni pri zamceni jo, ale stazeni pri odemceni, takovou funkci jsem jeste nevidel, leda mozna dodelat dodatecny modul ovladani oken s vlastnim DO, kazdopadne nevim, jak by se na to tvarila BSI jednotka a jak by to bylo se zapojenim Citovat
Budhas Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Peugeot to neumí, ale co jsem viděl, tak Superb by to mít měl.... Citovat
shwaara Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Uměj to snad všechny koncernový auta od oktávky výš. A6 má dokonce automatický dojezdy na zmáčknutí na všech oknech, nejen u řidiče. Nevím, proč to nedělaj všechny automobilky, vždyť to musí být přece prkotina.. Ale každá značka má něco, audinám se zase mnohem víc odírá pogumení tlačítek (a vypozorovali jsme, že to hodně urychlují vůně do auta). Citovat
VOVKA Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Dojezd ma i 607ka ale brslen myslel otevřeni oken Citovat
Guest Džůny Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 To v Pežotu teda moc nevychytali, otevřít okna po odemčení umí i 01\' Ghia Mondeo, viděl jsem na vlastní oči... Citovat
brslen Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 Co se da delat no.Jsou to brzdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.