vendelinek Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Tak chlapci ,se mi stala taková věc a nevim jestli je to přístrojem anebo co se porouchalo ráno vstanu zapínám PC a asi za hodku si jdu sednout k PC a chci si to project co kde je novýho, a koukám že sem asi barvoslepej bo co:D,normálně se mi ztratila červená barva,je to něco jako když koukám na černobílou televizi ,s tim že modrá,černá jde normálně,bílá neni uplně bílá,a neřikejte mi že mi odešel monitor,protože ho mám zatim jen 1 rok:nevim Citovat
AnotherOne Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Niekedy to býva zle zasunutým konektorom do gr. karty, tiež skontroluj či nie sú ohnuté piny v konektore. Citovat
AKCZ Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Monitor Ti neodesel .. odesla Ti pouze barva.. jestli si mel zavreny dvere tak mrkni i za skrine .. jj konektor nebo v kabliku ukroucenej dratek - dve nejcastejsi poruchy.. Citovat
KapriQ Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Jedine chyba v kably ako bolo uz pisane ... Citovat
Qcko Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 To sa stavalo aj mne, hybal sa mi konektor na grafickej karte, riadne som to upevnil a odvtedy pokoj ... mne zas odchadzala zelena Citovat
vendelinek Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 tak sem před chvilkou přišel,zapnul a nic,vzpoměl sem si,že sem ráno luxoval a to doslova všade,a bylo po závadě,trochu sem si strčil do kabelu a kousek mi povylez,zastrčil sem ho zpět a už to funguje,nic neodešlo,hurá Citovat
FrantaCV Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 No proto jsou na konektoru takové šroubky pro upevnění. Ona samotná váha kabelu a konektoru někdy dokýže divy. Citovat
vendelinek Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 jasně,to sem právě zjistil,že ty šroubky tam nejsou pro srandu králikum:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.