Guest minimaxa Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 baví mě to, ČR vs. SK je dycky dobrý hokej, je to vždy takovej přátelák, prostě jsou to bratři Citovat
romik1 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 gratulujem chlapci:potlesk:potlesk:potlesk boli ste lepší. v pondelok vám budem fandit osobne. dufam ze germánom date riadne!!!:bacha:D Citovat
Spaceeeek Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Hlavně aby jsme dali v neděli RUSÁKY:D Jinak kluci Slovenský hráli dobrej hokej. Citovat
Jarouš307 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Nejlepší hra našich za celé mistrovství. Bruslení, napadání, taktika, tachnika, no fakt krásná a hlavně čistá podívaná!!! To skandinávci a ta sebranka zámořská nezná. Někdo si řekne, že hokej je o štěstí, ale tohle bylo jednoznačné utkání. Nicméně přeji klukům slovenským víc toho tzv. štěstí než s námi. Jestli takhle budeme hrát i nadále, placka je jistá!!! Citovat
punkac Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Taky se mi to líbilo, byla to opravu pěkná čistá podívaná. Takovej česko-slovenskej styl.... Hokej se mi líbil moc. Uvidíme jestli to stačí na rusáky. Já věřím že jo! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.