hakavcak Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 někde mi začala téct nafta, ale nikde nic nevidím jen to smrdí a zůstává pod autem flíček.. řekl bych, že to dělá tak nějak po výměně oleje a toho mi tam dali nějak moc nemůže to mít s tím něco společného..? Nebo kam bych se měl tak nejvíc podívat, kde by to mohlo být? nejvíc je to na pravé straně.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Nemenil se s olejem i naftovy filtr, netece to z nej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakavcak Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Nemenil se s olejem i naftovy filtr, netece to z nej?nene jen olej a olejový filtr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Kde pod autom je fliacik? Ak je hodne oleja tak odpusti ho trochu. Neni dobre ked je nad risku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakavcak Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 Kde pod autom je fliacik? Ak je hodne oleja tak odpusti ho trochu. Neni dobre ked je nad risku. Tak flíček je tak nějak víc po pravé straně, ale je tam dekl tak že to je ruzné ale víc je pravá strana. Začínám myslet jestli to nebude někde nějaká schovaná hadička od webasta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakavcak Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 TAK JSEM TO NAŠEL ZAČALO TO VÍC A JE TO VSTŘIKOVACÍ ČERPALO NĚKDE ZESPODA...CO TEĎ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 No pekne. Jedine niekoho zohnat co opravuje cerpadla. Mozno to nebude zas az take zle. Len nejake tesnenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts