hakavcak Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 někde mi začala téct nafta, ale nikde nic nevidím jen to smrdí a zůstává pod autem flíček.. řekl bych, že to dělá tak nějak po výměně oleje a toho mi tam dali nějak moc nemůže to mít s tím něco společného..? Nebo kam bych se měl tak nejvíc podívat, kde by to mohlo být? nejvíc je to na pravé straně.. Citovat
Benžík Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Nemenil se s olejem i naftovy filtr, netece to z nej? Citovat
hakavcak Odesláno 25. duben 2011 Autor Odesláno 25. duben 2011 Nemenil se s olejem i naftovy filtr, netece to z nej?nene jen olej a olejový filtr. Citovat
jofo Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Kde pod autom je fliacik? Ak je hodne oleja tak odpusti ho trochu. Neni dobre ked je nad risku. Citovat
hakavcak Odesláno 26. duben 2011 Autor Odesláno 26. duben 2011 Kde pod autom je fliacik? Ak je hodne oleja tak odpusti ho trochu. Neni dobre ked je nad risku. Tak flíček je tak nějak víc po pravé straně, ale je tam dekl tak že to je ruzné ale víc je pravá strana. Začínám myslet jestli to nebude někde nějaká schovaná hadička od webasta... Citovat
hakavcak Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 TAK JSEM TO NAŠEL ZAČALO TO VÍC A JE TO VSTŘIKOVACÍ ČERPALO NĚKDE ZESPODA...CO TEĎ??? Citovat
jofo Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 No pekne. Jedine niekoho zohnat co opravuje cerpadla. Mozno to nebude zas az take zle. Len nejake tesnenie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.