Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 Old 1.8 16V

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Zase lepší 15 než 14 mám je taky a bohatě mne stačí.Těsnění pod hlavou mám taky připravený asi už rok a nic se zatím neděje.

Odesláno

Tiež sa mi zdajú 17\" pohodlnejšie ako 15\"... ono to bude asi aj tým, že sú širšie a lepšie žehlia menšie jamy a nerovnosti. A hlavne sú na nich o dve triedy lepšie gumy ako zimáky... taaaakže... ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tie bublinky mam presne na tom istom mieste, urcite nie sme sami. Ten predny blatnik je v pohode, kupis druhy a vymenis + streknes do farby. Ale horsie je to tam vzadu :/. Do toho sa mi vrazat peniaze teda fakt nechcu ...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Budu měnit motor (špatné tlaky na 3. a 4. válci).

[upravil dne 21/10/13 22:02 od Džůny]

Odesláno

Hmm, neviem podla fotky to nie je moc dobre vidiet co s tym presne je, to vyzralo lak az do farby ? Skusit to jedine nejak rozlestit ? Aspon by som sa o nieco take pokusil :/ inak fakt neviem, davat do toho take prachy, to uz je na kazdom, co uzna za vhodne :/

Odesláno

Ty vole, tak to jedine co by ta fakt vyslo najmenej, i ked vysledok nebude nic moc, ale mozno by sa to dalo... Nechat si namiesat farbu, a len s malinkym stetčekom alebo niecim tie miesta zatret a pripadne nejak zahladit...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jo, na jaře jsem vzal s Fordem polňáka cca v 80km/h přesně na prostředek nárazníku. Rána jak prase a praskla jen mřížka a rámeček RZ. Před dvěma lety jsem s Peugeotem nedobrzdil za Oplem a asi v 10 km/h ho postrčil do křižovatky. Rána a odnesla to mlhovka a hnul se nárazník. :D Taky mám štěstí

• O 4 měsíce později...
Odesláno

img001:

v šedém kroužku - zadní kola měly mít +12\' každé a koukni, kolik mají - levé -18\' a pravé + 42\'. Jízdní osa má být 0 a je -29 \'. To je rohlík.

img002:

prakticky stejný problém, jako u img001: jiné hodnoty, ale v principu rohlík.

Taky by mne zajímalo, když tam suverénně píše výšku auta 180 mm, jestli to opravdu kontrolova la nastavoval, anebo to automaticky vypadlo z programu.

img004:

Tady je už zadní sbíhavost OK, je dobře, že nastavil trochu míň než jmenovitý předpis. Je otázka, v jaké výšce měl to auto - pokud ho neměl zatížené, tak po zatížení se sbíhavost trochu zvětší.

Je tam rozdíl odklonu, buď je způsoben nějakou vůlí, anebo nárazem. Jaký má vliv na jízdu, to nevím.

Celkově si myslím, že po tomto seřízení auto jelo dobře. Je to tak, nebo ne?

Přední jsou vždy seřízené správně, tedy asi 0,0. Ale přední nemají vliv na tahání do strany - pouze by byl volant nakřivo.

post-3499-14109635605643_thumb.jpg

post-3499-14109635606126_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Guest Džůny
Odesláno

Dnešní ranní překvapení… Napadá někoho, co, kdo a jak to mohl způsobit? Protože mě absolutně ne. Barva je úplně sedřená a je to promáčklé.

[upravil dne 30/4/14 17:46 od Džůny]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...