Lubos77 Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 Ahojte, klasicky problem, blika kontrolka airbagu. Dakedy stacilo povytiahnut konektory pod sedadlami a znova nacvaknut. Uz to vela blblo, tak som ich dal dolu a spojil napevno, ale blikanie neprestalo. Kabliky vyzeraju zdrave, nikde nebolo vidiet ze by boli polamane... Co s tym este moze byt ? Pevne som to spojil pod oboma sedadlami.. 306XS HDi 1999 Citovat
marko306 Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 skúsil by som ostatné konektory airbagov. Citovat
oni Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 tak tak, nekdy se stane,ze ma spatnej kontakt primo na pyropatrone.. Citovat
Lluciano Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 Stejný konektor jako pod sedačkami je i přímo na volantu pod ABG. Též jsem měl tento problém, vyměnil konektory pod sedačkami a nic...až tento vyřešil blikání kontrolky. Citovat
Lubos77 Odesláno 23. duben 2011 Autor Odesláno 23. duben 2011 ok, skusim teda ostatne, volant pojde v pohode, len zasa demontovat dedacky... Citovat
Lubos77 Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 Problem odstraneny, elektricke spojky (cokoladky) nahradene spajkou a uz neblika ) Citovat
Lubos77 Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 Zaspajkoval som obidva pod sedadlami a uz je to ok 306 XS HDi 1999 (110PS - chip) Citovat
ChodeC Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Dotaz - je nutno při hrátkách s konektory odpojovat autobaterii? Dnes jsem při posunování sedačky asi nějak drbnul do kontaktu, protože mi pak začala blikat kontrola bagu. Zběžné zahejbání s drátky nepomohlo. (ptám se, protože jsem někdy dříve někde zahlédl, že při manipulaci s airbagem je vhodné odpojit baterii). Citovat
gedu Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Dotaz - je nutno při hrátkách s konektory odpojovat autobaterii? Dnes jsem při posunování sedačky asi nějak drbnul do kontaktu, protože mi pak začala blikat kontrola bagu. Zběžné zahejbání s drátky nepomohlo. (ptám se, protože jsem někdy dříve někde zahlédl, že při manipulaci s airbagem je vhodné odpojit baterii). vždy je odporúčané odpojiť bateriu, pre istotu:) Citovat
ChodeC Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Zdarec. Můj předešlý problém (viz. post ob jeden nahoře) se vyřešil sám - ale víc si toho všímám a mám následující chování... V těchto horkách a delší cestě (>100km), když na pár minut zastavím, tak po nastartování začne kontrolka bagů blikat. Pomůže chcípnout motor a cca 30 minut počkat nebo hodit auto do stínu a počkat kratčí dobu. Když to blikání ignoruju, tak nepřestane dokud nevypnu motor a nepočkám/nenechám to zchládnout. Usuzuju z toho na jiný problém než je špatný kontakt. Citovat
koblih69 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Já se s kontrolkou trápil týden, myslel jsem na konektory pod sedačkou nebo kroužek pod volantem. Nakonec jsem zajel na diag. a za 200,- jsem se dozvěděl, že je to v obvodu Airbagu Spolujezdce. Pak jsem si uvědomil, že jsem manipuloval s Autorádiem a pod popelníkem je konektor A.B. Tak jsem ho rozdělal napružil, očistil a od té doby už několik měsíců pokoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.