Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

klasicky problem, blika kontrolka airbagu. Dakedy stacilo povytiahnut konektory pod sedadlami a znova nacvaknut. Uz to vela blblo, tak som ich dal dolu a spojil napevno, ale blikanie neprestalo. Kabliky vyzeraju zdrave, nikde nebolo vidiet ze by boli polamane... Co s tym este moze byt ?

Pevne som to spojil pod oboma sedadlami..

306XS HDi 1999

Odesláno

Stejný konektor jako pod sedačkami je i přímo na volantu pod ABG. Též jsem měl tento problém, vyměnil konektory pod sedačkami a nic...až tento vyřešil blikání kontrolky.

:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dotaz - je nutno při hrátkách s konektory odpojovat autobaterii? Dnes jsem při posunování sedačky asi nějak drbnul do kontaktu, protože mi pak začala blikat kontrola bagu. Zběžné zahejbání s drátky nepomohlo.

(ptám se, protože jsem někdy dříve někde zahlédl, že při manipulaci s airbagem je vhodné odpojit baterii).

Odesláno
Dotaz - je nutno při hrátkách s konektory odpojovat autobaterii? Dnes jsem při posunování sedačky asi nějak drbnul do kontaktu, protože mi pak začala blikat kontrola bagu. Zběžné zahejbání s drátky nepomohlo.

(ptám se, protože jsem někdy dříve někde zahlédl, že při manipulaci s airbagem je vhodné odpojit baterii).

vždy je odporúčané odpojiť bateriu, pre istotu:)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdarec. Můj předešlý problém (viz. post ob jeden nahoře) se vyřešil sám - ale víc si toho všímám a mám následující chování...

V těchto horkách a delší cestě (>100km), když na pár minut zastavím, tak po nastartování začne kontrolka bagů blikat. Pomůže chcípnout motor a cca 30 minut počkat nebo hodit auto do stínu a počkat kratčí dobu. Když to blikání ignoruju, tak nepřestane dokud nevypnu motor a nepočkám/nenechám to zchládnout. Usuzuju z toho na jiný problém než je špatný kontakt.

Odesláno

Já se s kontrolkou trápil týden, myslel jsem na konektory pod sedačkou nebo kroužek pod volantem. Nakonec jsem zajel na diag. a za 200,- jsem se dozvěděl, že je to v obvodu Airbagu Spolujezdce. Pak jsem si uvědomil, že jsem manipuloval s Autorádiem a pod popelníkem je konektor A.B. Tak jsem ho rozdělal napružil, očistil a od té doby už několik měsíců pokoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...