Guest Scratch Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 asi termostat, co? Jsem vcera musel jet kolonu s otevrenymi okny a vsechno teplo z motoru jsem poustel dovnitr, byl jsem fakt prehratej Dokud jsem to neudelal, tak jsem mel teplotu oleje nekde kolem 100 - 105, a kapalina sla taky ke 100 stupnum, potom se to drzelo na 90 Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 ten samej problem .. u 306... dlouhodobe ... STOP se rozsviti, pak se kolona rozjede, motor se ochladi a STOP zhasne ... jo taky jsem si vsiml ze ve chvili kdy se spusti druha sahara (okolo tech 100 stupnu) auto se docela znatelne rozklepe - asi tam bude nejaka vůle Citovat
Y2K Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 jj...aspon u mna to termostat bol nezopinal sekundarny okruh a este, to asi nebude bezduvodne [upravil dne 21.4.2011 11:23 Y2K] Citovat
Neon Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Nebo ti spíš nespíná sahara ... kde může bejt příčina třeba čidlo na tělese termostatu, bitron (pod podběhem), nebo relé na saharách ... Citovat
Y2K Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 no zalezi ci sahara zapne... mne ked nabehla kontrolka STOP, sa vypli vsetky spotrebice v aute a sahary zacali tocit na max, ked sa voda schladila, vsetko sa vratilo do normalu a po chvili to iste takze u mna to nebolo saharou ale tym termostatom Citovat
Neon Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Nojo, ale kdyby byl zaseklej termostat, tak by to potom neschladila jízda, ale zahřejvalo by se to pořád, ne? Samozřejmě, že to záleží, jestli mu spíná sahara - pak bych šel na ten termostat Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Me to teda jizda chladi .. Cim rychlejsi tim lip samozrejme. Takze asi spis problem se saharou. Citovat
comm Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 obcas by to chcelo aj precistit chladic bo ako vieme vsetko zachytavaju od musiek az po prach a nebodaj zaprsi.Hned z toho mate dokonale neprepustny chladic. Citovat
PetrCoupe Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Mě to taky dělalo Měnil jsem termostat, ale auto bylo před koupí už jednou/možná víckrát/ uvařený, tak jsem ho uvařil znova. Teď budu dělat hlavu a těsnění+znova termostat Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 jak nejsnaze vycistit chladic ?.... se musi asi cely vyndat co ? tak na to si alše vubec netroufnu teda Citovat
Y2K Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Nojo, ale kdyby byl zaseklej termostat, tak by to potom neschladila jízda, ale zahřejvalo by se to pořád, ne? ne ne...aspon teda u mna, neviem ci to je tym motorom alebo cim, ale proste jazda a sahary naplno to dokazali schladit na chvilu.... a ten proces samozrejme stale dokola isiel...a to som bol na ceste z chorvatska proste vyhodilo chybu, teplota vysoka, vsetko sa vyplo (kurenie - klima, vetraky v aute,...), sahary naplno tak pol minuty, ked sa to schladilo, vsetko sa vratilo do normalu a islo sa, po 10 minutach to iste a takto dokola az domov Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 ty woe, tak to me se nic nevypina, ale aspon vim, kde mam zacit hledat Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 hmm me se taky nic nevypina ... spis se mi neco nespina ... nespina se mi druha sahara nebo se sepne pozde odflakne svou praci a zass se vypne a motor neni ani poradne zchlazenej Citovat
106sťák Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 při jaké teplotě se vůbec spínají vrtule?měl sem něco přez 90 a ete neseply....ale jinak po odpojení konektoru se normálně vrtule spustí Citovat
Slayer Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 Tak se musím taky přidat do tohoto vlákna v koloně sem na tom stejně - STOP a teplota přes 110°C. auto zchladím jen jízdou, nebo puštěním topení naplno. Dnes sem zkusil odpojit zelené čidlo chladicí kapaliny, klíček v poloze 2 a nic... vrtule obě stojí. Je ještě jiný fígl na roztočení, nebo zbývá jen sundat masku a zkusit \"překlemovat\" patici relátek??? [upravil dne 27/4/11 10:54 Slayer] Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 ted jsem zkousel nasimulovat kolonu - auto jsem nastartovane nechal zahrat az pres 90 stupnu na volnobeh ... vrtule obe staly .. ve chvili kdy se teplota priblizila 100°C se obe dve vrtule naraz roztocily, teplota slezla na 90, vrtule se zastavily ... kontrolka \"STOP\" se vubec nemela kdy rozsvitit .. tak ja nevim teda Citovat
Slayer Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Takhle to vypadá jako ideální stav, tak se to podle mně má chovat ... kéž bych to mněl podobně Citovat
Slayer Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 auto .... je pravda že jsem to poznal až teď v teplech - použil jsem klimu a za chvíli jsem to odstavoval. S bitronem je to tak, že by se klima neměla vubec zapnout, když je KO ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.