Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No:myslimpočítej že já bych asi za to chtěl 200kč za kus(plast s rámečkem)jsou to 3kusy tak že 600kč.Jo a jeden kus není na prodej(to píšu proto že mi chodí dotazy jestli prodám jeden)

ok a doraz bych mohl mít ???

Odesláno
No:myslimpočítej že já bych asi za to chtěl 200kč za kus(plast s rámečkem)jsou to 3kusy tak že 600kč.Jo a jeden kus není na prodej(to píšu proto že mi chodí dotazy jestli prodám jeden)

100

Odesláno

100

Zatím ok,nech mi do zítra večer,ještě uvidím jak ten doraz,zítra se jedu podívat tady za roh na auto ale plasty tam nemá:),zítra ti sem hodím adresu,kdy budeš moc poslat!!

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak stále čekám na poštáka že mi to donese a měsíc utekl a pořád nic,nerad bych to dělal až napadne sních :blicismajlik

[upravil dne 13/6/11 14:12 rkolac]

Odesláno
Tak stále čekám na poštáka že mi to donese a měsíc utekl a pořád nic,nerad bych to dělal až napadne sních :blicismajlik

Já už ty držáky od Cviklíka mám.:aut

Sice jsme se 14 dní naháněli a volali si, než to klaplo, ale vyšlo to.:super

Jezdí po republice a zahraničí, tak jsme si dali sraz tak na půl cesty. Není nad osobní predání z ručky do ručky.:D

Jinak prý má asi 4 auta na díly....

Odesláno

Já už ty držáky od Cviklíka mám.:aut

Sice jsme se 14 dní naháněli a volali si, než to klaplo, ale vyšlo to.:super

Jezdí po republice a zahraničí, tak jsme si dali sraz tak na půl cesty. Není nad osobní predání z ručky do ručky.:D

Jinak prý má asi 4 auta na díly....

no já už slyšel asi třikrát že mne to pošle a nic :fnuk,štve mi to.Je to s tím nějak lepší nebo to nemá vliv na bordel v kabině z ventilátorů

Odesláno

Moja skusenost je ta ze vymennik klimy sa ti zanesie necistotami , listim ihlicim a potom je problem ho vycistit. Mne nepomohli ani dva cistiace spraye musel som to urobit manualne lebo dnu bolo citit stuchlinu. Ale predchadzajuci majitel asi na to kaslal tak teraz je to v pohode. Ja tie filtre nechcem davat , bojim sa ze to bude v zime slabsie kurit.

Odesláno

Hoší potřebuji pořešit výměnu dorazu dveří,je kaput a doufám že se tam dostanu přez otvor jak je reprobedna a že nemusím sundavat komplet tapec,to bych fakt nerad.Myslíte že je to reálné ??? podle mne by to neměl být problém,sice nevím jak je tam velká díra ale co vy na to:super

Odesláno
Mám stejný problem.Chtěl bych to manualně vyčistit taky ale nevím jak a kde hledat vyparnik?Poradíš?
Dal som dole ventilator kurenia a kamerou som sa cez potrubie vlavo hore pozrel na ten sajrajt , potom som tam zaviedol tenku hadicku od kompresora a zaroven aj od vysavaca. Poriadne som to vyfukal a vysavac to hned vsetko bral. Idealne by bolo asi fukat zo spodu cez otvor na kondenz a vysavat zhora ale mne to takto stacilo. Potom som na to pozrel este raz kamerou , vsetko v pohode.:papa
Odesláno
Hoší potřebuji pořešit výměnu dorazu dveří,je kaput a doufám že se tam dostanu přez otvor jak je reprobedna a že nemusím sundavat komplet tapec,to bych fakt nerad.Myslíte že je to reálné ??? podle mne by to neměl být problém,sice nevím jak je tam velká díra ale co vy na to:super
Pozeram ze mas stale co robit a ze su to same speciality.:o
Odesláno

Jde to,ja jsem ho přes reprák vytáhl:papa

Odesláno

No je pořád co dělat ale mne to baví :super,to jsem rád že to nemusím sundalat celé:blicismajlik,ještě mne čeká za týden chladič a je vše ok snad!!,chladič s klimou bude asi taky pěknej ojeb,má někdo zkušenosti co a jak ho vytáhnou ven nejlépe a hlavně na co si dát bacha,konečně se to tu nějak hejbe a alespoň pár lidí poradí.To je super tak to má být,tak je to správné!!!

Odesláno

Kdybyste jeste resili ty drzaky filtru, tak tady jsou objednaci cisla v peugeotu a ceny novych drzaku:

6447H2 DRŽ FILTRU Prostredni 359,10 CZK

6447H3 DRŽ FILTRU Pravy 297,90 CZK

6447H4 DRŽ FILTRU Levy 297,90 CZK

filtr prostredni 6447 P2, filtry bocni 6447 P3

Odesláno
Kdybyste jeste resili ty drzaky filtru, tak tady jsou objednaci cisla v peugeotu a ceny novych drzaku:

To je ale cena jen za plastové rámačky filtru,ne?Bez těch plastu co jsou v káře.:D

Odesláno

To je ale cena jen za plastové rámačky filtru,ne?Bez těch plastu co jsou v káře.:D

Ty voe to snad je za komlplet asi :myslim nebo néééé,to bych tam raději natáhl silonky:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...