Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau,

stal jsem se majitelem 806 krásné verza Roland Garos,jde mi o pár věcí co řeším,nemám tam pylové filtry ale chci je tam dát,jen tam nemám požadované plastové rámečky,řešil to někdo z vás nějakou náhradou nebo se to dá koupit nebo je nejakej jinej fígl??,pak je ještě problém s dálkou,nefumguje ani když jsem dal nové baterie do ovladače,nemusí se to nějak párovat??.Mám tam namontované nové tažné BOSAL vč. typového listu,které budu sundavat,kdyby někdo měl zájem tak cena je 2200,-Kč-.

díky

[upravil dne 21/4/11 11:46 rkolac]

[upravil dne 16/5/11 19:41 rkolac]

Odesláno

Děkuji,já bych to také neřešil ale vadí mi když pustím ventilátor tak všechen bordel vlétne dovnitř:bojim,přez výkend taky něco zkusím udělat ale chtěl bych to vyřešit org.

Odesláno

No já nevím, ale tažného bych se nezbavoval, nevíš kdy ho budeš potřebovat. Měl jsem Felicii s tažným a asi 5 let jsem neměl přívěsný vozík, ale pak jsem ho koupil a byl jsem rád, že jsem to nesundal.

Odesláno
No já nevím, ale tažného bych se nezbavoval, nevíš kdy ho budeš potřebovat. Měl jsem Felicii s tažným a asi 5 let jsem neměl přívěsný vozík, ale pak jsem ho koupil a byl jsem rád, že jsem to nesundal.

Každopádně už jsem ho sundal a bydlím stejně v paneláku,do teď jsem ho nepotřeboval tak myslím že ani nebudu a kdyžtak je spoustu známejch kteří lecos odvezou velkým autem:roker

Odesláno
Ja ty plastové rámečky mám :D kdyby někdo měl zájem.

Zájem určo bude, ale pokud můžeš, tak sem dej foto, jak to vůbec vypadá, aby všichni zájemci věděli, co shánět....

Odesláno

jestli jsou ok beru hned,sháním je už měsíc!!!!!!

foto a cenu možno na

roman.kalas@seznam.cz

děkuji

Odesláno

Zájem určo bude, ale pokud můžeš, tak sem dej foto, jak to vůbec vypadá, aby všichni zájemci věděli, co shánět....

Hlásím se jako druhý v pořadí. :papa

Prosím foto a cenu na mail: brachtl@email.cz

Dík Jarda

[upravil dne 3/5/11 19:56 Brajara]

Odesláno

No nevím takto podle těch fotek zda je to kompletní a zdravé:myslim,ten prostřední filtr tam je nějak divně a ostatní buď jsou bez papíru jen ráměčky nebo jak?,jen se ptám zda nejsou na některém nějak ulámané ty zobáčky co drží filtr,nerad bych aby když to vezmu mne to bylo k něčemu,jinak můj zájem samozřejmě trvá:),ovšem důležitá také bude cena.

možná by bylo lepší to vyndat a pak to nafotit

Odesláno

Ten filtr jsem jen povytáhl a pak jsem už ho zpátky nedal jak má být:D.Nic zlomený není,když tak to vyfotím vytáhlý jak bude čas.Akorát nechápu proč tam někdo měl jen jeden filtr ze tří,co to mělo za význam:myslim.

Odesláno
Ten filtr jsem jen povytáhl a pak jsem už ho zpátky nedal jak má být:D.Nic zlomený není,když tak to vyfotím vytáhlý jak bude čas.Akorát nechápu proč tam někdo měl jen jeden filtr ze tří,co to mělo za význam:myslim.

Ok děkuji a jeden filtr mne taky zarazil,proto si myslím že tam jsou všechny ale ty postraní nemají papír a jsou tam jen rámečky:super,no a cena ???:)

Odesláno

jak to s tebou vypadá:myslim,čekám na cenu

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sorač ale jezdil jsem po německu.Ja už ti psal o té ceně předtím,že nevím co za to.Nerad bych ti řekl cenu a ty mi potom napíšeš žes myslel že za to dáš přeba pajdu za kus:D

Odesláno
Sorač ale jezdil jsem po německu.Ja už ti psal o té ceně předtím,že nevím co za to.Nerad bych ti řekl cenu a ty mi potom napíšeš žes myslel že za to dáš přeba pajdu za kus:D

potřebuji ještě doraz dveří u řidiče,když foukne vítr tak by málem utrhly panty.Cenu :myslim tak zase nechci aby to stálo majlant,ty prodáváš,cenu sem za obojí a je to

Odesláno

No:myslimpočítej že já bych asi za to chtěl 200kč za kus(plast s rámečkem)jsou to 3kusy tak že 600kč.Jo a jeden kus není na prodej(to píšu proto že mi chodí dotazy jestli prodám jeden)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...