Ferry Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Největší Čech byl vyřazen, přece si to nenecháme líbit. Možnost podepsat petici - http://www.cimrman.nazory.cz Citovat
Gotrek Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Hledám info o tom, že byl Jára da Cimrmann vyřazen. Na www.nejvetsicech.cz jsem nic nenasel. Dá se ta informace o vyřazení někde ověřit? Citovat
Sepp Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 jj - je to svinstvo. Nevdek svetem vladne, chudak Jara. Dik za mail - tak jsme se pridal - ikdyz nemam povoleno podepisovat zadne petice, treba to vyjde [Editován dne 3/2/05 Sepp] Citovat
deeper Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 Hm taky mě zklamali........ asi žádná petice nepomůže, protože v pravidlech jasně stojí, jen fyzické osoby a to asi Jára není i když se o tom vedou ohromné diskuze. Stejně dopad i švejk, což je taky typickej čech Citovat
lexa Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 A kdo viděl praotce Čecha, nebo Karla IV a jiné, já teda ne.:papa Citovat
deeper Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 Tož vašu pí*u jsem taky neviděl a verim že ju máte Citovat
Sepp Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 Lexa ma pravdu - kdo muze tvrdit, ze tu byl nekdo pred dvanactým stoletim?? Vzdyt Kosmas i Dalimil si toho spoustu vymysleli - nekde jsem i cetl, ze se nechalůi inspirovat Bibli /jo holt to asi musi vyhrat ten Masaryk, nebo Klaus, kdyz je porad ukazujou v televizi/ Citovat
deeper Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 To je těžký, maj to blbě vymyšlený, kdo jim zaručí že si nějakej historik nevymyslel nějakou osobu?????? Třeba na toho Karla IV bych i věřil, ale třeba ten Dalibor to je spíš pověst než historickej fakt, stejně jako Bivoj a tyhle postavy. Halt to vyhraje Masaryk a Kožený Citovat
lexa Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Jsou to jenom kecy, nej Čech je JÁRA, že neexistoval a? dokáží. Platí snad presumpce neviny, neb a? dokáží, že nebyl, lidi stojí za tím, že byl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.