mblcz Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Ahoj, tuníte někdo motor? Jsem začátečník, tak prozatím mám namysli asi jen nějaký vzhledový změny, ale kdo ví. Má někdo nějakou zkušenost? Má někdo nějaký nápady? Má někdo nějaký fotky? Jinak já mám 1.4 8V z roku 1999. Dá se s tím vůbec něco dělat? Citovat
c.WO.k Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 souhlas s Eonem,mám to půl roku a lituju,že jsem nekoupil silnější ale je fakt,že mi to teď jezdí líp Citovat
Eon Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Nemá smysl cpát peníze do slabších motorů, když se do stejného typu auta dávaly silnější.. [upravil dne 17/4/11 20:04 Eon] Citovat
mblcz Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Jak jsem psal. Nejsem na extrasilný motory. Spíš bych se rád věnoval jen designu. Rád bych si miláčka udělal krásného pro pocit. Zvuk ano, ale šlápnout na plyn a \"trhat\" asfalt nemusím. Asi jsem mírně zvrácen, ale mám to tak. Citovat
c.WO.k Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 tak můžeš nastříkat víko ventilů,barevný hadičky atd. Citovat
Skullman Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 to si rikam taky, ale to bych pak musel koupit rcčko Citovat
Gitarista001 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Sportovy filter a o zvuk mas postarane aspon na zaciatok Citovat
winco Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 ked chceš tuniť motor pre sem tam potešenie z jazdy a taky aj na nizku spotrebu tak je tento motor idealny sice pravda nikdy z toho nebude RC alebo GTi ale tak ked sa poladi tak v otačkach to pojde jak dive a ked chceš spotrebu tak to netoč a pojdeš krasne kolo 6 litrov na sto ked chceš ten vykon hore tak prve čo je zožeň športove ladene zvody, kat off, hned s krasnym zvukom by si mal aj dobru koncovku vyfuku odporučam supersprint (vlastna skusenosť)...dalšia uprava je sacie potrubie dobrie odtienene a spraveny privod vzduchu studeneho....a to by ti jak na zvuk tak na poštelovanie vykonu mohlo stači a pre krasu už samotne hlinikove sanie s filtrom krajšie ukaže, potom nastrikať ventildekl a farebne hadičky alebo aspoň navleky na hadičky, kryt pojistiek do farby, dekliky tlmičov, vička od nadobiek a podobne serepetičky palstove do farby a motor je hotovy luxus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.