Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tuníte někdo motor? Jsem začátečník, tak prozatím mám namysli asi jen nějaký vzhledový změny, ale kdo ví.

Má někdo nějakou zkušenost? Má někdo nějaký nápady? Má někdo nějaký fotky?

Jinak já mám 1.4 8V z roku 1999. Dá se s tím vůbec něco dělat? :myslim

Odesláno

Nemá smysl cpát peníze do slabších motorů, když se do stejného typu auta dávaly silnější.. :)

[upravil dne 17/4/11 20:04 Eon]

Odesláno

Jak jsem psal. Nejsem na extrasilný motory. Spíš bych se rád věnoval jen designu. Rád bych si miláčka udělal krásného pro pocit. Zvuk ano, ale šlápnout na plyn a \"trhat\" asfalt nemusím. Asi jsem mírně zvrácen, ale mám to tak. :D

Odesláno

ked chceš tuniť motor pre sem tam potešenie z jazdy a taky aj na nizku spotrebu tak je tento motor idealny :D sice pravda nikdy z toho nebude RC alebo GTi ale tak ked sa poladi tak v otačkach to pojde jak dive a ked chceš spotrebu tak to netoč a pojdeš krasne kolo 6 litrov na sto :D

ked chceš ten vykon hore tak prve čo je zožeň športove ladene zvody, kat off, hned s krasnym zvukom by si mal aj dobru koncovku vyfuku odporučam supersprint (vlastna skusenosť)...dalšia uprava je sacie potrubie dobrie odtienene a spraveny privod vzduchu studeneho....a to by ti jak na zvuk tak na poštelovanie vykonu mohlo stači :) a pre krasu už samotne hlinikove sanie s filtrom krajšie ukaže, potom nastrikať ventildekl a farebne hadičky alebo aspoň navleky na hadičky, kryt pojistiek do farby, dekliky tlmičov, vička od nadobiek a podobne serepetičky palstove do farby a motor je hotovy luxus :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...