Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych zjistit jestli na čidle váhy vzduchu mají být dva plíšky nebo jeden? viz foto.Auto mi totiž jede špatně z malých otáček až když zabere turbo tak je to ok.Spotřeba je 7.5l/100km.

post-27535-1410961668562_thumb.jpg

Odesláno

Z fota se zdá, že je jeden ulomenej :myslim Ted nevím, ale já tam mám tuším dva - váha Siemens. Já mluvím o motoru RHY, tedy 66kW. Nevím, jaký máš ty.

Odesláno

Určitě. Motor nemá informace nebo špatné o průtoku vzduchu. Poté to nepojede tak, jak má a spotřeba taky nebude optimalizována. Prostě ji vyměň. Pokud seženeš použitou funkční, vyjde to samozřejmě levněji.

Odesláno

Motor mi dělá podobou věc ... Když sešlápnu plynový pedál, tak na vteřinu jakoby se motor zadusil ... pak se rozejde a jemne trha, od cca 2000 jede jak má ... Zítra se chystám vyčistit šrtící klapku a váhu vzduchu ... Nedávno bylo vozidlo napojeno na diagnostiku a žádná chyba .... :myslim ...

Odesláno

Motor mi dělá podobou věc ... Když sešlápnu plynový pedál, tak na vteřinu jakoby se motor zadusil ... pak se rozejde a jemne trha, od cca 2000 jede jak má ... Zítra se chystám vyčistit šrtící klapku a váhu vzduchu ... Nedávno bylo vozidlo napojeno na diagnostiku a žádná chyba .... :myslim ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...