Fusion Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Nevíte někdo něco o těchdle věcech? http://www.fuelsystem.co.uk/pbv.htm Citovat
Marcos Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 V podstate to zvysuje tlak paliva v palivove liste, takze pri stejne dobe otevreni vstriku by jsi mel teoreticky dostat do valcu vic paliva, jenze pokud vim, ECU na zaklade info od lamba sondy ten vstrik zkrati a tim padem jsi tam kde pred tim. Takze tato uprava bez sahnuti do ECU je zbytecna. A taky, bez dalsich souvisejicich uprav sani atd. za ucelem dostani do valcu vic vzduchu je to zase zbytecne, mel by jsi moc bohatou smes... Muzu se ale mylit, tak mne neukamenujte... Citovat
Jorge Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Napsán autorem Marcos V podstate to zvysuje tlak paliva v palivove liste, takze pri stejne dobe otevreni vstriku by jsi mel teoreticky dostat do valcu vic paliva, jenze pokud vim, ECU na zaklade info od lamba sondy ten vstrik zkrati a tim padem jsi tam kde pred tim. Takze tato uprava bez sahnuti do ECU je zbytecna. A taky, bez dalsich souvisejicich uprav sani atd. za ucelem dostani do valcu vic vzduchu je to zase zbytecne, mel by jsi moc bohatou smes... Muzu se ale mylit, tak mne neukamenujte... je to ten marcos kteryho znam ze sklipku?? tady eric Citovat
Jorge Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Napsán autorem Marcos Ano.. cus, co ty tady? co já tady,mam přece peugeota ne No taky by mě zajímalo co tahle power boost věcička umí,ale na HDi asi nic co,když je tam to přímý vysokotlaký vstřikování... Citovat
Marcos Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 No, to mi doslo az pote, co jsem to napsal... Na HDi to neni, fakt ne. Ty by jsi tam taky nabastlil vsechno. :D:D Zkracene razeni je ok? Citovat
Jorge Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Napsán autorem Marcos No, to mi doslo az pote, co jsem to napsal... Na HDi to neni, fakt ne. Ty by jsi tam taky nabastlil vsechno. :D:D Zkracene razeni je ok? řazení je very ok , je to znát ;)určitě doporučuju. Jo,nabastim tam všechno co zvedne výkon a nesníží životnost(aspoň ne nijak rapidně) Citovat
Syrup Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 zkraceny razeni joo?? )) to zni dobree!! Je to velkej rozdil s tim jezdit? kde se to da pripadne sehnat na 206 2.0 HDi a kolik tak takovahle sranda stoji ?? Citovat
Jorge Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Napsán autorem Syrup zkraceny razeni joo?? )) to zni dobree!! Je to velkej rozdil s tim jezdit? kde se to da pripadne sehnat na 206 2.0 HDi a kolik tak takovahle sranda stoji ?? Já si to dělal sam,s pomocí kámoše teda podle návodu,ten je pro 2,0 hdi i 1,4 hdi http://www.hi-speed.dk/Guide_Quickshift/quickshift_hi_speed.htm Citovat
snowboy Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 No, ten navod je uplne jasnej Jde to koupit tady, a srozumitelne http://www.griff-eng.co.uk/ Citovat
Syrup Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 nooo tyy woeee co to je za rec ????? nemate to nekdo treba v anglicine nebo tak nejakej srozumitelnej popis? dik!! tahle rec me fakt nejak neoslovila Citovat
Syrup Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 a to http://www.griff-eng.co.uk/ mi nejak nejede Citovat
Jorge Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 a myslíš snad,že sem to vyčetl z tohodle textu?? Dělal sem to jenom podle obrázků,ty srozumitelný sou,nic zákeřnýho tě nečeká Citovat
Syrup Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 Tak oukej ale to jak tam rve tu radicku je docela hardkor!! ) a je to hodne poznat ? ja jenom jestli to ma vubec cenu delat ... Citovat
Syrup Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 a taky bych jeste potreboval vedet jak to udelat kdyz tam je defend lock ? ne na tycku ale ten novej .. to asi moc nepude bych rekl Citovat
Syrup Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 a taky- za jak dlouho se to tak zvladne udelat? je to otazka odpoledne? Citovat
Jorge Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 No ja mám constructa , to byla sranda to odmontovat - bezpečnostní matice, takže francouzák a sikovky a asi 2hodiny kvůli supr přístupu Pokud máš flexu a svářečku,máš to razdva. Teď momentálně mi construct nezamyká,protože ta tyč řazení je níž, budu muset kus železa přivařit, není to nic složitýho. Znát to je;) Citovat
Jorge Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 Já sem se do toho prostě pustil,vždycky dokážu případnej problém vyřešit(nechci se přechválit ),takže prostě po hlavě do toho.Ty matky se mi povedly sundat a tamto prostě dovařim do plný funkčnosti. Akorát sem žasnul,jak lehký je oblafnout zamykání zpátečky:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.