Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V podstate to zvysuje tlak paliva v palivove liste, takze pri stejne dobe otevreni vstriku by jsi mel teoreticky dostat do valcu vic paliva, jenze pokud vim, ECU na zaklade info od lamba sondy ten vstrik zkrati a tim padem jsi tam kde pred tim. Takze tato uprava bez sahnuti do ECU je zbytecna. A taky, bez dalsich souvisejicich uprav sani atd. za ucelem dostani do valcu vic vzduchu je to zase zbytecne, mel by jsi moc bohatou smes... Muzu se ale mylit, tak mne neukamenujte... :D

Odesláno
Napsán autorem Marcos

V podstate to zvysuje tlak paliva v palivove liste, takze pri stejne dobe otevreni vstriku by jsi mel teoreticky dostat do valcu vic paliva, jenze pokud vim, ECU na zaklade info od lamba sondy ten vstrik zkrati a tim padem jsi tam kde pred tim. Takze tato uprava bez sahnuti do ECU je zbytecna. A taky, bez dalsich souvisejicich uprav sani atd. za ucelem dostani do valcu vic vzduchu je to zase zbytecne, mel by jsi moc bohatou smes... Muzu se ale mylit, tak mne neukamenujte... :D

je to ten marcos kteryho znam ze sklipku?? tady eric :papa

Odesláno
Napsán autorem Marcos

Ano.. cus, co ty tady? :D

co já tady,mam přece peugeota ne :D

No taky by mě zajímalo co tahle power boost věcička umí,ale na HDi asi nic co,když je tam to přímý vysokotlaký vstřikování...

Odesláno
Napsán autorem Marcos

No, to mi doslo az pote, co jsem to napsal... :D Na HDi to neni, fakt ne. Ty by jsi tam taky nabastlil vsechno. :D:D:D Zkracene razeni je ok?

řazení je very ok , je to znát ;)určitě doporučuju.

Jo,nabastim tam všechno co zvedne výkon a nesníží životnost(aspoň ne nijak rapidně) :D

Odesláno

zkraceny razeni joo?? :))) to zni dobree!! Je to velkej rozdil s tim jezdit? kde se to da pripadne sehnat na 206 2.0 HDi a kolik tak takovahle sranda stoji ??

Odesláno

No ja mám constructa , to byla sranda to odmontovat - bezpečnostní matice, takže francouzák a sikovky a asi 2hodiny kvůli supr přístupu :D Pokud máš flexu a svářečku,máš to razdva. Teď momentálně mi construct nezamyká,protože ta tyč řazení je níž, budu muset kus železa přivařit, není to nic složitýho.

Znát to je;)

Odesláno

Já sem se do toho prostě pustil,vždycky dokážu případnej problém vyřešit(nechci se přechválit :) ),takže prostě po hlavě do toho.Ty matky se mi povedly sundat a tamto prostě dovařim do plný funkčnosti.

Akorát sem žasnul,jak lehký je oblafnout zamykání zpátečky:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...