cambi Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Takže abych to shrnul, spojka na P307 může být hodně měkká až hodně tvrdá :-)))) Si zabiiiiil! :D Citovat
twoolf Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 ..mám 307 sw 2003 2.0 HDI spojka jde hodně ztuha, ale žádný problém s ní zatím nemám.... nevím jestli má tuhost spojky nějakou spojitost s její funkčností, každopádně mám ještě fiata punto kde jde spojka lehunce a stejně se vysypala ...začala prokuluzovat, proto pokud neprokluzuje neviděl bych v tom problém, je to o zvyku.. stejné auto a motoriza, spojka v porovnání s feldou tvrdá, ale nějak mi to nepříjde. Spíš mi to vyhovuje. Citovat
pavol pevný Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 pred výmenou bola spojka dosť tvrdá až ma bolelo lýtko a po výmene ide krásne lahko. Citovat
Jarouš307 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Jde taky o to, jaký má člověk cit v noze na tlak sešlápnutí. Někomu se může zdát tvrdší, jiný to posoudí jako měkčí. Zkusím to změřit, máme v práci siloměr tak ho tak zkusim nějak napasovat a uvidíme. Jinak podle mě je ve srovnání třeba s oktávkou o malinko tužší. Citovat
307rg Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Skôr je to ako píše MSG, ale úplne vážne, myslím, že tie spojky sa dávali rôzne. Nielen zvuky má peugeot na každý deň iné... Sám som mal možnosť sedieť v dvoch 307 s rovnakým motorom a rovnakým rokom výroby a obrovský rozdiel v tvrdosti a obe šlapali OK. Citovat
bnevolny Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 No ja sa teda spýtam na niečo iné. Mne ide spojka viac stuha, oproti iným autám. No mám takúto skúsenosť (problém?). Keď sa rozbieham pri predbiehaní, mám pocit ako keby spojka preklzovala, teda auto sa rozbieha, potom naraz vyskočia otáčky a zase opäť klesnú, no auto vtedy (pri zvýšených otáčkach) nezrýchľuje. Je to končiaca spojka ? Citovat
307rg Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 presne tak, zvýšený výkon už neprenesie, pravdepodobne sa blíži koniec, bude sa to zhoršovať.... Citovat
Gibon83 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 ja mam zas od spojky podozrive zvuky. akoby vrzganie. no inak je OK, ziadne preklzovanie a podobne... je normlane ze si spojka obcas vrzne a ze ju je pocut? (samozrejme nie pri nastartovanom aute) Citovat
cambi Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 pokial mas vypnuty motor, je normálne ze nieco od spojky pocujes, pretoze ak nieco pracuje, trie sa o seba a pod. pocut to. Moc sa tym nezaoberaj, mal som 206tu a tam napríklad spojka dokonca pri vypustení naspat troska tukla a bolo to v poriadku. Pokial nepreklzuje, nemas co riesit Citovat
307rg Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 jj, normálne to vrže, myslím že sú počuť tie pružiny, ktoré sú priamo pod pedálom spojky Citovat
Halgi Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Zdravim, mam 307sw uz 3 roky a odkedy ho mam spojka ide z tuha..Zatial ziadny problem. Akurat ked si sadnem spat z ineho auta mam pocit, ze stlacam iny pedal Citovat
Fox691 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Spojka začala jít ztuha a pak brzo konec. Po výměně spojky to jde úplně zlehounka , to je jiná jízda. Ale asi to nemusí být pravidlem. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Musim priznat ze aj mne ide trosku ztuha, ale minuly rok sla lahsie. Predmajitel mi vravel ze menil spojku za novu, tak ma zase pekne odrbkal:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.