Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám po výměně rozvodů a při jednom jsem vyměnil i horní silenblok motoru. Po výměnách nastál problém. Auto na volnoběh vibruje (je to cítit hlavně v interieru) a při studeném motoru a ve vyšších otáčkách (okolo 2800) má zvuk, jak benzín při špatném seřízení předstihu. Je možné, že by došlo k nějakému problému s přestavením čerpadla? (předvstřik). Jen podotýkám, že řemen je nasazen správně na nastavovací otvory. Startuje bez problémů za studena i za tepla. Silenblok je taky dle původního, označil sjem si polohy. Dík za rady.

[upravil dne 13.4.2011 11:55 Bret]

Odesláno

jestli máš rozvod dobře, je to v silentbloku, pár jsem jich na motorech vyměnil a auto pak chytne jiný zvuk, někdy těžko definovatelný,někdy pomůže vyměnit i silentblok převodovky

naposledy jsem měnil silentblok pod motorem (akcelerační) a to samé--takové jemné brnění do plynového pedálu, kašlu na to

Odesláno

Jenže to není jemné brnění, ale na volnoběh dosti výrazné vibrace. Kolega, který se mnou dneska jel, se mě ptal, co mi to v autě rezonuje za pomůcku pro ženy.:D

Odesláno

vidis preto je lepsie menit veci po jednom aby si si v pripade zjednodusil diagnostiku co sa p... ,ked si menil rozvod odpajal si aj koleno vyfuku?

[upravil dne 13/4/11 18:01 krtek 2]

Odesláno
vidis preto je lepsie menit veci po jednom aby si si v pripade zjednodusil diagnostiku co sa p... ,ked si menil rozvod odpajal si aj koleno vyfuku?

[upravil dne 13/4/11 18:01 krtek 2]

Ne, koleno jsem neodpojoval. Rozvody jsem měnil už podruhé, porvé bez problémů. Když jsem je měnil, měl jsem dole držák motoru pro lepší manipulaci, tak jsem hned vyměnil silenblok.

Odesláno

mrkni ci si vsetko dobre dotiahol. mne sa stalo nieco podobne a ked som po tom patral tak som nedotiahol dostatocne jeden sroub. Inak rachot to bol hrozny az som sa ja zlakol co som zle spravil.

Odesláno
a dal si drziaak pri spetnej montazi presne na to iste miesto ?

Snad jo. Držák lze seřídit pomocí šroubů, zkusil jsem s ním pohnout, ale spíš se to zhoršilo. Všechny šrouby jsem prošel a jsou dotažené. Nemá někdo fotku polohy držáků motoru 1.9 TD na P406?

Jinak dneska jsem se domluvil s čerpadlářem od Bosche a v pondělí mi ještě pro jistotu mrkne na nastavení čerpadla.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Snad jo. Držák lze seřídit pomocí šroubů, zkusil jsem s ním pohnout, ale spíš se to zhoršilo. Všechny šrouby jsem prošel a jsou dotažené. Nemá někdo fotku polohy držáků motoru 1.9 TD na P406?

Jinak dneska jsem se domluvil s čerpadlářem od Bosche a v pondělí mi ještě pro jistotu mrkne na nastavení čerpadla.

Tak mám po kontrole čerpadla, je v pořádku. I rozvody jsou správně. Nicméně se auto stále na volnoběh klepe. Mám podezření, že mám špatně polohu držáku silenbloku. Nemá někdo fotku, v jaké poloze má ten držák být uchycený ke karoserii?

Odesláno

Tak mám po kontrole čerpadla, je v pořádku. I rozvody jsou správně. Nicméně se auto stále na volnoběh klepe. Mám podezření, že mám špatně polohu držáku silenbloku. Nemá někdo fotku, v jaké poloze má ten držák být uchycený ke karoserii?

Prosím, prosím, nikdo se 406 s motorem 1.9 TD nemá po ruce foťák? :( Potřebuji vyfotit ten horní akcelerační držák.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...