Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zalezi kterej olej to je :) kdyz prevodovej, tak je to z gufera primarniho hridele prevodovky, kdyz motorovej tak je to gufero na klice

taky to muze byt jen tesneni na olejove vane a nekudy to tam jen steka, chce to otrit a ocistit do sucha a pak pozorovat, odkud se to bere

[upravil dne 11/4/11 10:16 Ferry]

Odesláno

těsnění na vaně to určitě není a bude spíš gufero na klice protože je to na 90% motorovej olej. ono stejně pokud to stojí,tak to tak neteče a já to mám momentálně v depozitu a dělám na tom opravy a předek je komplet rozebranej.

[upravil dne 11.4.2011 10:21 neutral]

Odesláno

jj taky jsem to mel na motoru, jezdil jsem s tim dost dlouho, nejdriv sem tam kapka az to zaclo tect opravdu hodne, tak jsem to vzal rovnou s vymenou spojky, gufero samotny stalo asi 250Kc origo

Odesláno

jj. gufero je levný celkem. jen v apm nechápali gufero na kliku, prej je v sadě těsnění na halvu,blblci. :D ale mám strach z tý spojky. aby nebyla taky v pytli. :( vzhledem k tomu,že přetěsňuju motor,vyvařuju, měním torzní tyč a další blbiny,tak mě vykakaná spojka finančně zruší uplně. :(

[upravil dne 11.4.2011 10:29 neutral]

Odesláno

když budeš opravdu měnit gufero na klice za setrvákem, vyměn hned i to v převodovce...,a tu spojku uvidíš sám--nemá cenu tam dávat zpátky nicmoc spojku při takové opravě jak píšeš, to bych si na ni radši půjčil, nestojí zas hrůzu peněz...

Odesláno

na prevodovce predevsim zkontrolovat to gufero primarniho hridele (tedy to, na cem je nasazena spojka a po ktere beha lozisko spojky) gufera poloos (prave a leve o kterych nejspis pises ty) se daji vymenit bez demontaze prevodovky, na to staci jen vypustit prevodovy oleje a vytahnout poloosy

Odesláno
Já už si pujčil na přetěsnění motoru. A na tý převodovce myslíš pravou a nebo levou stranu a nebo obě?

myslím gufero převodovky,(předlohová hřídel), které zvlášť na 106ku nekoupíš--gufero je totiž součástí vodítka spojkového ložiska--jak píše Ferry--

dej VIN a zjistíme číslo

[upravil dne 11/4/11 13:35 ozzy56]

Odesláno

VIN: VF31CKDY250075501 Pošlete mi pls na mail cely schema prevodovky. Takže jedině koupit nový spojkový ložisko jinak gufero nevyměním?!

[upravil dne 11.4.2011 13:53 neutral]

Odesláno

díkec. :) a zjistíš mi pls aj to gufero na kliku?

a jedná se o to větší že?

Sirka v mm 8

vnitřní průměr [mm] 85

vnejsi prumer [mm] 105

[upravil dne 11.4.2011 16:09 neutral]

Odesláno

Mám úplně ten samje problém.Myslel jsem že mi kape vana,tak jsem ji teď o víkendu přetěsnil a teče to pořád.Je to mezi motorem a převodovkou a je to určitě motorovej olej... Který gufero je teda špatný?Díky

Odesláno

neutral

asi jsi sklerotik jako já, to gufero na převodovku je součástí vodítka ložiska spojky, jak jsem psal ve 13.57 a máš tam i obrázek, obj. číslo a cenu...:)

[upravil dne 11/4/11 16:42 ozzy56]

Odesláno

na obrazku pod c.11

proste kdyz sundas prevodovku z motoru, tak z prevodovky trci hridel, na ni je nasazeny lozisko spojky a ta hridel prochazi guferem v takovym plechovym domecku nasazenym na ty hrideli a prisroubovany k prevodovce

post-1213-14109616642334_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...