Mishurin Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 tak konecne uz aj ja som doma bol dnes som to mal moc nabite uz od ranna ale som rad ze sa vam pacila nasa Topolcianska lokalitka a mini zrazik aj pocasie vyslo:super dakujem vsetkym za hojnu ucast aj kupeckarom ze doslii Samotne velke Dakujem pratri Pastorkovi ze to za mna ukociroval:super a dik za sekt aut co som ja nataratal presne 49 aj z dedom306:D duso teba som ani nevidel Ja som ho videl tusim len v Tovarnikoch ked som stal na krajnici a cakal na spanilku... Citovat
Mishurin Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Dakujem aj ja za super zraz organizatorom a vsetky za pekne nedelne popoludnie... to: Existujuci konecne sme si pokecali nazivo. Citovat
Qcko Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Mishurin: nieee, len sme nevedeli koho bola a mysleli sme ze vonku stojime vsetci, tak sme sa bali ze si ktosi auto zabudol :D:D Citovat
Mishurin Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Qcko: No skoro sa tak aj stalo mal som obrovsku chut na pivo ale tak nejako som to prezil aj s radlerom. :D:D Citovat
godzilaTO Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 LIBI se mi!! DERT ta biiiiila je pekna....stou maskou to sedi ako rit na serbel... a samozrejme aj okolo stojace su pekne....:P:P Citovat
winco Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 paradny zraz,neviem ci niekto bol na Carat tuning party v piestanoch,lebo tam byva sutaz klubov s najvecsim poctom aut,minuly rok to vyhral tusim bmw klub,co tak tento rok Peugeot club?myslim ze s podobnou ucastou by sme mali sancu na cart som bol minuli rok ja a tento rok bych šiel tiež....tak uvidime ako sa to tam nazbiera no a keby dojde ešte viac učastnikov z čiech tak vyhra je ista určite :-P Citovat
Existujuci Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Dakujem aj ja za super zraz organizatorom a vsetky za pekne nedelne popoludnie... to: Existujuci konecne sme si pokecali nazivo. :papa:papa:papa Citovat
Guest Miro.206 Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 paradny zraz,neviem ci niekto bol na Carat tuning party v piestanoch,lebo tam byva sutaz klubov s najvecsim poctom aut,minuly rok to vyhral tusim bmw klub,co tak tento rok Peugeot club?myslim ze s podobnou ucastou by sme mali sancu na cart som bol minuli rok ja a tento rok bych šiel tiež....tak uvidime ako sa to tam nazbiera no a keby dojde ešte viac učastnikov z čiech tak vyhra je ista určite :-P ja sa tiez chystam aj tento rok,tak to uz budeme dvaja este tam dostat vsetkych zo vcerajsieho zrazu a bude to Citovat
andy 3823 Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 pekný zraz.. len ma mrzí že som potvrdil účasť a potom som nemohol prísť. Citovat
DERT123 Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 LIBI se mi!! DERT ta biiiiila je pekna....stou maskou to sedi ako rit na serbel... a samozrejme aj okolo stojace su pekne....:P:P dakujeeeem pacila sa viacerim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Tak, já se hlásím už z domova, dnes odpoledne jsem dorazil. Srazík byl super, trošku jsem zíral na tu účast, byl to mini sraz a dorazí 47 aut a z toho 14 coupe, to se jen tak nevidí Lokalita nádherná, pizza super. Rád jsem poznal nové tváře, i když v tom množství bylo těžké poznat všechny, tak příště. Pohostinnost Slovenska se na mě opět podepsala nějakým tim kilem navíc tak ted to budu muset nějak zkorigovat:D Velké díky Duskovi201 a samozřejmě i Pastorkovi Fotky dam Pastorkovi na FTP, ale asi až zítra, dnes něvladzem;) Citovat
Judes Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 LIBI se mi!! DERT ta biiiiila je pekna....stou maskou to sedi ako rit na serbel... a samozrejme aj okolo stojace su pekne....:P:P dakujeeeem pacila sa viacerim Tak tak. Citovat
Judes Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 pekný zraz.. len ma mrzí že som potvrdil účasť a potom som nemohol prísť. Nesmúť možno nabudúce ti to už víde. Citovat
dusko201 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Tak, já se hlásím už z domova, dnes odpoledne jsem dorazil. Srazík byl super, trošku jsem zíral na tu účast, byl to mini sraz a dorazí 47 aut a z toho 14 coupe, to se jen tak nevidí Lokalita nádherná, pizza super. Rád jsem poznal nové tváře, i když v tom množství bylo těžké poznat všechny, tak příště. Pohostinnost Slovenska se na mě opět podepsala nějakým tim kilem navíc tak ted to budu muset nějak zkorigovat:D Velké díky Duskovi201 a samozřejmě i Pastorkovi Fotky dam Pastorkovi na FTP, ale asi až zítra, dnes něvladzem;) Som velmi rad ze sa Vam lokalita pacilaa a nakoniec aj to pocasie nam zaprialo..a isto by sa vam pacila pocas hlavnej letnej sezony ked je tam uz vsetko pootvaraneee;) Citovat
godzilaTO Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Joula gratulurien :-))))) vidis zmakol si to Citovat
dusko201 Odesláno 11. květen 2011 Autor Odesláno 11. květen 2011 Joula gratulurien :-))))) vidis zmakol si to dik mno ako tak mno najvecsiu zasluhu ma ako vzdy Pastorek ja som rad ze sa im na duchonke paciloo a ze prisla aj taka hojna ucastt vozidiell;) Citovat
Cinicman Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Ľúbilo sa nám, kofola bola fasa, ľudia ešte viac... PS: Na duchonke som bol naposledy niekedy v 93ťom v škole v prírode Citovat
dusko201 Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 fotečky z Duchonky: {reklama nepovolena}peugeotclub.htm [upravil dne 05102010 09:26 dusko201] Citovat
Cinicman Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Super... Ja som sa konečne dokopal dať na Youtube druhé video, takže tu je: Citovat
jkmtrnava Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 :super:super že je tu aj \"dvorný kameraman\", na začiatok dobré, no sa \"vycibríš\":P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.