Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
tak konecne uz aj ja som doma bol dnes som to mal moc nabite uz od ranna ale som rad ze sa vam pacila nasa Topolcianska lokalitka a mini zrazik aj pocasie vyslo:super

dakujem vsetkym za hojnu ucast aj kupeckarom ze doslii

Samotne velke Dakujem pratri Pastorkovi ze to za mna ukociroval:super

a dik za sekt aut co som ja nataratal presne 49 aj z dedom306:D

duso teba som ani nevidel :D

Ja som ho videl tusim len v Tovarnikoch ked som stal na krajnici a cakal na spanilku...:aut

Odesláno
paradny zraz,neviem ci niekto bol na Carat tuning party v piestanoch,lebo tam byva sutaz klubov s najvecsim poctom aut,minuly rok to vyhral tusim bmw klub,co tak tento rok Peugeot club?myslim ze s podobnou ucastou by sme mali sancu :D

na cart som bol minuli rok ja :) a tento rok bych šiel tiež....tak uvidime ako sa to tam nazbiera :) no a keby dojde ešte viac učastnikov z čiech tak vyhra je ista určite :-P

Guest Miro.206
Odesláno
paradny zraz,neviem ci niekto bol na Carat tuning party v piestanoch,lebo tam byva sutaz klubov s najvecsim poctom aut,minuly rok to vyhral tusim bmw klub,co tak tento rok Peugeot club?myslim ze s podobnou ucastou by sme mali sancu :D

na cart som bol minuli rok ja :) a tento rok bych šiel tiež....tak uvidime ako sa to tam nazbiera :) no a keby dojde ešte viac učastnikov z čiech tak vyhra je ista určite :-P

ja sa tiez chystam aj tento rok,tak to uz budeme dvaja :) este tam dostat vsetkych zo vcerajsieho zrazu a bude to :D

Odesláno

Tak, já se hlásím už z domova, dnes odpoledne jsem dorazil. Srazík byl super, trošku jsem zíral na tu účast, byl to mini sraz a dorazí 47 aut a z toho 14 coupe, to se jen tak nevidí:potlesk Lokalita nádherná, pizza super. Rád jsem poznal nové tváře, i když v tom množství bylo těžké poznat všechny, tak příště.

Pohostinnost Slovenska se na mě opět podepsala nějakým tim kilem navíc tak ted to budu muset nějak zkorigovat:D

Velké díky Duskovi201 a samozřejmě i Pastorkovi

Fotky dam Pastorkovi na FTP, ale asi až zítra, dnes něvladzem;)

Odesláno
:roker

LIBI se mi!!

DERT ta biiiiila je pekna....stou maskou to sedi ako rit na serbel...

a samozrejme aj okolo stojace su pekne....:P:P:P

dakujeeeem :roker:D pacila sa viacerim :roker

Tak tak. :super

Odesláno
pekný zraz.. len ma mrzí že som potvrdil účasť a potom som nemohol prísť. :fnuk

Nesmúť možno nabudúce ti to už víde. :papa

Odesláno
Tak, já se hlásím už z domova, dnes odpoledne jsem dorazil. Srazík byl super, trošku jsem zíral na tu účast, byl to mini sraz a dorazí 47 aut a z toho 14 coupe, to se jen tak nevidí:potlesk Lokalita nádherná, pizza super. Rád jsem poznal nové tváře, i když v tom množství bylo těžké poznat všechny, tak příště.

Pohostinnost Slovenska se na mě opět podepsala nějakým tim kilem navíc tak ted to budu muset nějak zkorigovat:D

Velké díky Duskovi201 a samozřejmě i Pastorkovi

Fotky dam Pastorkovi na FTP, ale asi až zítra, dnes něvladzem;)

Som velmi rad ze sa Vam lokalita pacilaa a nakoniec aj to pocasie nam zaprialo..a isto by sa vam pacila pocas hlavnej letnej sezony ked je tam uz vsetko pootvaraneee;)

Odesláno
Joula gratulurien :-))))) :potlesk vidis zmakol si to

dik mno ako tak mno najvecsiu zasluhu ma ako vzdy Pastorek ja som rad ze sa im na duchonke paciloo a ze prisla aj taka hojna ucastt vozidiell;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...