Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Som sa nahlásila, ale chýbam na zozname. Pastorek, dopíš ma, lebo neprídem:P

Pastorek -> kľudne môžeš mne jednu osobu odpísať a Džej pripísať... ja idem totiž sám jediný a neviem kde sa tá dezinformácia o dvoch ľudoch v mojej posádke zobrala...

ja idem tiez sam ... a na zozname tiez 2ka :D Pastorek mi asi daku frajirku dohodi :mrk:D

Odesláno

No, z Trnavy vychádzam o 11:45 (z výpadovky smer Bučany).....

Naco tak skoro??? Do 14 tej tam prides aj spiatockou.....

ked si to spočítaš: cesta do Hlohovca, tam nejake minuty, cesta podla mapy je cca 1:30 hod. A nelietame ako niektorí:D

a to podstatné pre niekoho, budeš určite \"vyhladnutý\" tak aby mohli na tebe zarobiť, alebo aby si im dal zarobiť:D:D:D

Odesláno

Chlapi cestou sa zastavím pred Tescom v TO okolo 13.15 hod, ak tam niekoho stretnem môže sa pridať. Odchod na Duchonku 13.30 hod. :papa

Odesláno
no verim tomu ze ma nakoniec zlomite a dojdem :D ale zatial nic neslubujem :D

ak budes chciet, tak sa mozeme spichnut v PD a pojdeme spolocne:papa

zdar chlape nedojdes aj ty o 13:15 pred Tesco v TO ? a pak cca o 13:30 vyrazime na Duchonku

Odesláno

ospravedlnujem sa ale momo306 a tomo306 neprideme... cize -2 :(

Y2K: sorry, tomas robi strechu a ja musim robit taxik okolo 16:00 takze ides sam :(.. aspon ta nebudeme brzdit :)

[upravil dne 7/5/11 16:44 momo306]

pastorek: mozete krabicku kludne zabudnut :)

[upravil dne 7/5/11 16:47 momo306]

Odesláno

Treningi máš ako často? asi častejšie ako zraz :D tak si z toho nič nerob aspoň budeš mať pekný koniec týždňa (na odpočinok).

Odesláno
Treningi máš ako často? asi častejšie ako zraz :D tak si z toho nič nerob aspoň budeš mať pekný koniec týždňa (na odpočinok).

Castejsie to je pravda,ale novu raketu treba otestovat. Aj moj dufam uz zahojeny lakeť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...